Mauro Pawlowski

+ Hi Hawaii

Dit concert maakt deel uit van 40Y DEMOCRAZY. 11 dagen lang, van 31 oktober tot 10 november 2021, organiseren we 50 concerten op 10 verschillende locaties om onze 40ste verjaardag te vieren. Het volledige programma vind je hier!

Mauro Pawlowski brengt na 20 jaar zijn eerste album onder eigen naam uit. "Eternal Sunday Drive" verschijnt na de zomer, de eerste singles "Always Someone", “Spotlight” en "The Silent Sky" kent u al. Grenzeloze melodieuze popmuziek voor zij die het willen.

Mauro is één van de sleutelfiguren in de Belgische hedendaagse muziekscene sinds hij in 1992 zijn carrière begon als frontman van de beruchte cultband Evil Superstars. Hij was jarenlang lid van dEUS, maar hij was ook het brein achter talloze andere muzikale projecten en alter ego's. Hij had een hand in meer dan 100 albums and counting.

Mauro komt met het langverwachte popalbum Eternal Sunday Drive naar deHandelsbeursiets waar een generatie muziekliefhebbers het afgelopen decennium naar heeft verlangd. De ontlading is nabij!

Support komt van Hi Hawaii,  een Brussels muzikaal duo van Jens Bouttery en Lennart Heyndels. De twee gedijen op basis van hun kennis in free jazz, hedendaagse muziek, pop, theater en filmmuziek. De habitat bevindt zich dus tussen catchy pop en grenzeloze improvisatie. Hun uiterst meezingbare teksten verwijzen naar de absurditeit, het geluk, en het ongeluk des levens.

Hi Hawaii(BE)

Het fizzpopexplosion-duo stond eerder bekend als GeRoeZeMoeS. Ze gooien free jazz samen met catchy pop.

Lees meer

Mauro Pawlowski(BE)

Mauro Pawlowski kennen we allemaal van Evil Superstars, Mauro & The Grooms, Maurits Pauwels of van één van zijn andere (ruwe schatting: een 50-tal) projecten.

Lees meer
  Mauro Pawlowski+ Hi Hawaii
  Deuren
  19:00
  Voorverkoop
  € 16
  Avondkassa
  € 19

  We volgen de door de overheid opgelegde maatregelen rond Corona. Vergeet zeker je Covid Safe Ticket en ID (of een ander identiteitsbewijs) niet. Je Covid Safe Ticket is geldig als je voldoet aan één van de volgende voorwaarden:

  • 14 dagen na de eerste (J&J) of tweede prik (overige vaccins).
  • Na herstel van Covid 19. Dit wil zeggen 11 dagen na een negatieve PCR, tot 180 dagen na besmetting. 
  • Een negatieve PCR-test: Dag van afname + 48 uur (bv. donderdag om 10 uur getest is een groen scherm tot en met zaterdag middernacht).
  • Een negatieve RAT-test (antigeentest):  Dag van afname + 24 uur (bv. donderdag om 10 uur getest is een groen scherm tot en met vrijdag middernacht). De test moet zijn afgenomen en geregistreerd door medisch personeel.
  •  Kinderen < 12 jaar krijgen altijd toegang. 11 jaar geen CST, 12 jaar wel CST.

  Een zelftest is onder geen enkele omstandigheid een geldig bewijs.

  Meer info over de Covid-maatregelen via https://bit.ly/3z4K7wD