Eefje De Visser (extra show)

"Lieve allemaal, ik heb een bijzondere aankondiging te doen, namelijk dat ik mijn hele tour van het najaar 2021 moet verplaatsen naar lente 2022, omdat ik als alles goed gaat eind oktober zal bevallen van ons eerste kindje! Op dit moment ben ik 14 weken zwanger, en mijn buikje begint al zichtbaar te worden. Heel spannend natuurlijk, en helaas valt zoiets niet altijd te plannen, zeker niet in deze onzekere tijden. We (Pieterjan Hendrik Frans Coppejans en ik) kijken er natuurlijk vol (letterlijke) verwachting naar uit.

Lowlands Festival op 20 augustus zal de laatste show zijn die we dit jaar spelen. Tegen die tijd ben ik redelijk hoogzwanger, dus dat wordt een heel speciale voor ons. De Bitterzoet Clubtour zal dus eindelijk van start gaan in april 2022. Er zijn extra shows bijgekomen, we beloven dat het magisch wordt!" — Eefje De Visser

Eefje de Visser is één van de acts van 2021, ondanks de coronacrisis. Met haar vierde album Bitterzoet, twee maanden uit in maart 2020, won ze een waslijst aan prijzen. 

 “De plaat moest voelen als een trage trip, een romantisering van de werkelijkheid, pijnlijke ervaringen gemixt met warmte. De titel heeft ook een link met de smaak van drank, het maakt de wereld mooier, maar het escapisme kan ook wrang en onecht zijn. Die schemerzone tussen fantasie en realiteit is veel terug te horen op de plaat.

In plaats van de geplande (en uitverkochte) releasetour in het voorjaar van 2020 bracht Eefje de concertfilm 'Bitterzoet' uit, die lovend onthaald werd. Nu er weer zicht is op een heropstart van liveconcerten, komt de best mogelijke reden voor uitstel op de proppen. Maar wees gerust, mei 2022 komt elke dag een beetje dichterbij.

Videos

Eefje De Visser (extra show)
Koop tickets
Deuren
19:30
Voorverkoop
€ 23
Avondkassa
€ 27

We volgen de door de overheid opgelegde maatregelen rond Corona. Vergeet zeker je Covid Safe Ticket en ID (of een ander identiteitsbewijs) niet. Je Covid Safe Ticket is geldig als je voldoet aan één van de volgende voorwaarden:

  • 14 dagen na de eerste (J&J) of tweede prik (overige vaccins).
  • Na herstel van Covid 19. Dit wil zeggen 11 dagen na een negatieve PCR, tot 180 dagen na besmetting. 
  • Een negatieve PCR-test: Dag van afname + 48 uur (bv. donderdag om 10 uur getest is een groen scherm tot en met zaterdag middernacht).
  • Een negatieve RAT-test (antigeentest):  Dag van afname + 24 uur (bv. donderdag om 10 uur getest is een groen scherm tot en met vrijdag middernacht). De test moet zijn afgenomen en geregistreerd door medisch personeel.
  •  Kinderen < 12 jaar krijgen altijd toegang. 11 jaar geen CST, 12 jaar wel CST.

Een zelftest is onder geen enkele omstandigheid een geldig bewijs.

Meer info over de Covid-maatregelen via https://bit.ly/3z4K7wD