Mooneye

+ Pauwel

Dit concert maakt deel uit van 40Y DEMOCRAZY. 11 dagen lang, van 31 oktober tot 10 november 2021, organiseren we 50 concerten op 10 verschillende locaties om onze 40ste verjaardag te vieren. Het volledige programma vind je hier!

Wanneer StuBru Mooneye in 2019 uitroept tot laureaat van De Nieuwe Lichting is het meteen duidelijk dat Mooneye geen eendagsvlieg is. Een titelloze EP met drie radiohits en een drukke festivalzomer later is de band klaar voor het Grote Werk. In 2020 verschijnt de eerste single ‘Bright Lights’ (met een prachtige bijrol voor Meskerem Mees). Opvolger 'Fix the Heater'  stond 18 weken in de Afrekening op StuBru. Derde single ‘Big Enough’ laat dan weer de melodieuze klasse van een Travis of zelfs een vroege (én goeie) Coldplay horen.

Support act Pauwel baant zich, in verschillende gedaantes en wars van alle trends, een weg in de schaduw van de muziekscene. Sinds zijn debuut E.P. op Unday Records vorig jaar lijken steeds meer mensen de weg te vinden naar zijn indiefolk. Op zijn eerste soloplaat zet Pauwel meteen een grote stap voorwaarts. ‘Dear’ is een volwassen collectie songs over verlies in al zijn facetten. 

Mooneye(BE)

Indierock met elementen uit de folk en country die door een geoliede band wordt vertaald in een opzwepende liveperformance. Mooneye is tegelijk klein en groot, secuur en speels.

Lees meer

Videos

Mooneye+ Pauwel
Deuren
19:00
Voorverkoop
€ 15
Avondkassa
€ 18

We volgen de door de overheid opgelegde maatregelen rond Corona. Vergeet zeker je Covid Safe Ticket en ID (of een ander identiteitsbewijs) niet. Je Covid Safe Ticket is geldig als je voldoet aan één van de volgende voorwaarden:

  • 14 dagen na de eerste (J&J) of tweede prik (overige vaccins).
  • Na herstel van Covid 19. Dit wil zeggen 11 dagen na een negatieve PCR, tot 180 dagen na besmetting. 
  • Een negatieve PCR-test: Dag van afname + 48 uur (bv. donderdag om 10 uur getest is een groen scherm tot en met zaterdag middernacht).
  • Een negatieve RAT-test (antigeentest):  Dag van afname + 24 uur (bv. donderdag om 10 uur getest is een groen scherm tot en met vrijdag middernacht). De test moet zijn afgenomen en geregistreerd door medisch personeel.
  •  Kinderen < 12 jaar krijgen altijd toegang. 11 jaar geen CST, 12 jaar wel CST.

Een zelftest is onder geen enkele omstandigheid een geldig bewijs.

Meer info over de Covid-maatregelen via https://bit.ly/3z4K7wD