Mooneye

Dit concert maakt deel uit van 40Y DEMOCRAZY. 11 dagen lang, van 31 oktober tot 10 november 2021, organiseren we 50 concerten op 10 verschillende locaties om onze 40ste verjaardag te vieren. Het volledige programma vind je hier!

Na een eerste EP die in 2018 door de Nederlandse muziekbijbel OOR als een verzameling meesterlijke popsongs werd bestempeld, een kopplaats bij De Nieuwe Lichting van Studio Brussel begin 2019 én een overvolle festivalagenda in de zomer van datzelfde jaar is Mooneye klaar voor het Grote Werk.

Het afgelopen jaar zat de band rond Michiel Libberecht in de studio met de topproducers Pieterjan Maertens (Tamino) en Jo Francken (Het Zesde Metaal) om een vervolg te breien aan die eerste EP. Een vervolg waarop Mooneye nog meer als een bezwerende gitaarband zal klinken.  De vergelijkingen met Fleet Foxes en Neil Young zullen nog wel even overeind blijven. Het valt het moeilijk te ontkennen dat ook de ‘nieuwe’ Mooneye nog steeds als geen ander folk, rock en indiepop versmelt.

Dit najaar komt de plaat uit bij MayWay Records en die stelt de band graag voor tijdens deze clubtour.

Mooneye(BE)

Mooneye is het solo-project van Michiel Libberecht. Zijn muziek wordt omschreven als rammelende popliedjes op met de melacholische stem van Michiel begeleid door een akoestische gitaar.

Lees meer

Videos

Mooneye
Koop tickets
Deuren
19:00
Voorverkoop
€ 15
Avondkassa
€ 18

I.s.m. Handelsbeurs Concertzaal.

Line-up