The Radar Station

Omwille van de kwartfinale België-Italië op deze avond vervroegen we het concert naar 19:00. De deuren openen om 18:00. Alle ticketkopers werden via mail op de hoogte gebracht.

2017. The Radar Station wordt geboren uit de assen van Barefoot And The Shoes en Sun Gods. Met hun rijke, vervlochte synth- en gitaarpartijen en gelaagde drums creëert The Radar Station een eigen, uniek geluid: verhalende, eigentijdse indierock à la The War On Drugs en The National, met echo’s uit de eightiespop van Peter Gabriel en Daniel Lanois

The Radar Station overtuigde al op o.m. Linkerwoofer, De Effenaar (NL), Dranouter Festival en het OLT Rivierenhof. En dat is maar een begin.  In 2019 kreeg The Radar Station airplay op Radio 1 en Studio Brussel. Begin 2020 ging het pas echt hard toen The Radar Station De Nieuwe Lichting won op Studio Brussel. Nieuwe single 'The Giant' werd zeer goed onthaald.

The Radar Station haalt nu alles uit de kast en bracht op 4 september een debuutplaat uit waar ze drie en een half jaar aan gewerkt hebben: Life Inside A Tornado.  Dat is ook De Standaard niet ontgaan (★★★). 

The Radar Station(BE)

The Radar Station wordt geboren uit de assen van Barefoot And The Shoes en Sun Gods. The Radar Station creëert een eigen, uniek geluid à la The War on Drugs en The National.

Lees meer
The Radar Station
02.07.21
Deuren
18:00
Voorverkoop
€ 10
Avondkassa
€ 13

Nu we de opstelling op DOK grondig hebben kunnen uittesten, verhogen we de capaciteit van de tent  lichtjes (binnen de toegelaten normen). Daarom zijn er nog enkele extra tickets beschikbaar, individueel te koop. Op het concert zit je samen in groepjes van 4 per tafel. Dit doen we om optimaal en veilig gebruik te maken van de beschikbare ruimte op DOK.

Wie een ticket met Uitpas of Demokaart wil kopen, gebruikt promotiecode 'uitpas' of 'demokaart' en kan zo zijn tickets kopen met de juiste korting. Jouw unieke Demokaartcode geef je in bij de volgende stap.