The Radar Station

2017. The Radar Station wordt geboren uit de assen van Barefoot And The Shoes en Sun Gods. Met hun rijke, vervlochte synth- en gitaarpartijen en gelaagde drums creëert The Radar Station een eigen, uniek geluid: verhalende, eigentijdse indierock à la The War On Drugs en The National, met echo’s uit de eightiespop van Peter Gabriel en Daniel Lanois

The Radar Station overtuigde al op o.m. Linkerwoofer, De Effenaar (NL), Dranouter Festival en het OLT Rivierenhof. En dat is maar een begin.  In 2019 kreeg The Radar Station airplay op Radio 1 en Studio Brussel. Begin 2020 ging het pas echt hard toen The Radar Station De Nieuwe Lichting won op Studio Brussel. Nieuwe single 'The Giant' werd zeer goed onthaald.

The Radar Station haalt nu alles uit de kast en bracht op 4 september een debuutplaat uit waar ze drie en een half jaar aan gewerkt hebben: Life Inside A Tornado.  Dat is ook De Standaard niet ontgaan (★★★). 

The Radar Station(BE)

The Radar Station wordt geboren uit de assen van Barefoot And The Shoes en Sun Gods. The Radar Station creëert een eigen, uniek geluid à la The War on Drugs en The National.

Lees meer
The Radar Station
vr 02.07.21
Uitverkocht
Deuren
19:00
Voorverkoop
€ 10
Avondkassa
€ 13

Tickets zijn te koop vanaf vrijdag 14 mei om 12:00!
Wie eerder al tickets kocht voor het uitgestelde concert van The Radar Station (8.4.2021), ontvangt een mail om haar/zijn tickets in te ruilen.

Tickets voor deze hele DOK-reeks zijn te koop in bubbels van 2 en 4. Dit doen we om optimaal en veilig gebruik te maken van de beschikbare ruimte op DOK. Wie een ticket met Uitpas of Demokaart wil kopen, gebruikt promotiecode 'uitpas' of 'demokaart' en kan zo zijn eigen bubbel samenstellen inclusief kortingsticket.