Meskerem Mees

+ Usi Es

Louter met behulp van haar intrigerende stem, haar akoestische gitaar en de cello van haar buddy Febe, tovert Meskerem Mees haar gelaagde songs om tot zoete earcandy. Haar debuutsingle ‘Joe’ verovert de ether én harten in België, en wint zelfs (ver) daarbuiten zieltjes. De lat ligt meteen hoog, maar opvolger ‘Seasons Shift’ bevestigt wat iedereen voelt: dit is geen eendagsvlieg.

Op 18 oktober 2020 schrijft Meskerem Mees haar naam bij op het legendarische palmares van Humo’s Rock Rally.  Dat vindt ook Tourist LeMC, en hij vraagt haar om mee te werken aan zijn nieuwe plaat Niemandsland, die in het voorjaar van 2021 uitkomt. Op 5 november 2020 verscheen haar langverwachte debuutplaat. Wie Meskerem al kent, wisten dat het van een tijdloze schoonheid zou zijn. De weinigen die haar nog niet kenden, weten dat nu ook

Support act Usi Es zorgt voor donkere electropop. Voor fans van Kate Bush, PJ Harvey en CocoRosie!

Usi ES(BE)

Usi ES is het muzikale alter ego van Esther Weemaes (BE). Met haar donkere stem, haar gloeiend hart en intrigerende arrangementen neemt ze je mee op reis.

Lees meer

Videos

Meskerem Mees+ Usi Es
18.06.21
Uitverkocht
Deuren
19:00
Voorverkoop
€ 16
Avondkassa
€ 19

Tickets zijn te koop vanaf vrijdag 14 mei om 12:00!
Wie eerder al tickets kocht voor het uitgestelde concert van Meskerem Mees (8.3.2021), ontvangt een mail om als eerste tickets voor deze nieuwe show te kopen. De oude tickets worden terugbetaald.

Tickets voor deze hele DOK-reeks zijn te koop in bubbels van 2 en 4. Dit doen we om optimaal en veilig gebruik te maken van de beschikbare ruimte op DOK. Wie een ticket met Uitpas of Demokaart wil kopen, gebruikt promotiecode 'uitpas' of 'demokaart' en kan zo zijn eigen bubbel samenstellen inclusief kortingsticket.