STUFF.

+ Mix Monster Menno

STUFF., de band from outer space uit Gent, staat voor vette beats, maffe improvisaties, gevaarlijke synthlijnen en buitenaardse grooves.  Met o.a. J Dilla, Kraftwerk, Flying Lotus en Hudson Mohawke als inspiratiebronnen, brengen ze een eigen sound die ze wel eens als Live GlitchTripHop omschrijven.

In 2015 brachten ze hun debuutalbum uit, waarmee ze prompt op zowat elk relevant festival te zien waren: Gent Jazz, Pukkelpop, Shambala Festival, Couleur Café, Les Ardentes, Dimensions, ... 

In 2017 kwam tweede plaat Old Dreams, New Planets uit.  "Geen idee voorts welk etiket op die swingende STUFF.-mix te plakken valt. Tedere Battles? Sputterende Tortoise? Gedrogeerde Squarepusher? Vegetarische Plaid? STUFF. swingt, vonkt en rent z’n eigen staart achterna, gewoon omdat het kan, en dat mag ruimschoots volstaan." , aldus Humo.

Sinds 2019 werkten ze naarstig aan het derde album T(h)reats. Wat we mogen verwachten? Een samensmelting van inspiratie die ze haalden uit liveshows en de vele nevenprojecten van deze band.

Na het concert draait bandlid Mix Monster Menno plaatjes!

Mixmonster Menno

Mixmonster Menno is turntablist van zowat de heetste liveband uit eigen land: STUFF. En maakt sinds jaar en dag deel uit van Grazzhoppa's DJ Big Band. Menno staat bekend om zijn scratching en...

Lees meer

STUFF.(BE)

Meest avontuurlijke en eclectische electronica-live act die je in de verre omstreken van Europa aantreft. Hun unieke sound comibineert jazz, hiphop, glitch, fusion en ontelbare elektronische sounds.

Lees meer
STUFF.+ Mix Monster Menno
28.06.21
Uitverkocht
Deuren
19:00
Voorverkoop
€ 15
Avondkassa
€ 18

Nu we de opstelling op DOK grondig hebben kunnen uittesten, verhogen we de capaciteit van de tent  lichtjes (binnen de toegelaten normen). Daarom zijn er nog enkele extra tickets beschikbaar, individueel te koop. Op het concert zit je samen in bubbels van 4. Dit doen we om optimaal en veilig gebruik te maken van de beschikbare ruimte op DOK. 

Wie een ticket met Uitpas of Demokaart wil kopen, gebruikt promotiecode 'uitpas' of 'demokaart' en kan zo zijn tickets kopen met de juiste korting. Jouw unieke Demokaartcode geef je in bij de volgende stap.