Hydrogen Sea + Lili Grace

Met stem, een vleugelpiano, en een hele voorraad aan analoge effecten brengt Hydrogen Sea frisse, uitgepuurde electronica in combinatie met de prachtige stem van Birsen. De band bracht al twee succesvolle albums uit: In Dreams (2016) en Automata (2019). Nummers als ‘Wear Out’, ‘Beating Heart’, ‘Run’ en ‘Flogsta’ werden grijsgedraaid op Radio 1 en Studio Brussel. Met de nieuwe EP Symbiosis brengt Hydrogen Sea vier nieuwe en bloedmooie songs uit, samen met een heruitgave van het prachtige nummer ‘End Up’.

Lili Grace maakt eigenzinnige melodieën waarin cello, hobo, toetsen en twee vrouwenstemmen elkaar innig zoenen. Als zussen bronnen ze inspiratie uit hun hechte familieband en jeugdherinneringen, waarmee intieme emoties vertaald worden doorheen een stoffige lens. Ze openden live voor CocoRosie, Nils Frahm, Trentemöller en recenter dEUS. Verder verzorgden ze de muziek voor een aantal theaterproducties en kortfilms. Het duo stelt Silhouette voor,  het recent verschenen debuutalbum. 

Lili Grace(BE)

Lili Grace doet ongemeen boeiende dingen met twee stemmen, cello, keyboards en elektronica. Soms prachtig klein, soms bevreemdend met een randje.

Lees meer

Videos

Hydrogen Sea + Lili Grace
13.06.21
Uitverkocht
Deuren
19:30
Voorverkoop
€ 13
Avondkassa
€ 16

Tickets voor de DOK-reeks zijn te koop in bubbels van 2 en 4. Dit doen we om optimaal en veilig gebruik te maken van de beschikbare ruimte op DOK. Wie een ticket met Uitpas of Demokaart wil kopen, gebruikt promotiecode 'uitpas' of 'demokaart' en kan zo zijn eigen bubbel samenstellen inclusief kortingsticket.