Mo' Juice: Peaking Lights + Aili

In gewone tijden komen de meest avontuurlijke dj's van de planeet ongeremd hun ding doen tijdens de Gentse Mo' Juice parties. Maar dit zijn geen gewone tijden. Dus ging Mo' Juice op zoek naar de meest avontuurlijke live acts van het moment!

Het dub-noise-psych-pop duo Peaking Lights werd in 2006 opgericht door Aaron Coyes en Indra Dunis in San Francisco. Debuutplaat '936' (7.7/10 op Pitchfork) was meteen een schot in de roos.  De plaat zorgde voor een enorme buzz.  Een resem releases volgden. Recent bracht Peaking Lights de uitstekende EP 'Sea Of Sand' én een full album uit bij Dekmantel: 'E S C A P E', een plaat  vol melancholische elektronica en dromerige vocals. We horen invloeden uit dub (‘Eyes Alive’), pop (‘Dreams’), wave (‘Soft Escape’) en wonderschone ambient op afsluiter ‘Change Always Comes’. Klassebakken quoi!

Aili moet zowat dé Belgische revelatie zijn van het afgelopen jaar. De Belgisch-Japanse artieste uit Antwerpen bracht samen met Transistorcake 'Dansu' uit, een gigantisch aanstekelijk nummer waarmee ze moeiteloos invloeden versmelt uit Kosmiche Musik, Acid House, Electronica, Disco & Leftfield Pop. Het was hoegenaamd geen verrassing dat ze het recent tot finaliste van De Nieuwe Lichting 2021 op Studio Brussel schopte. 

"(...) Niets zo exotisch als het Japans van de Antwerpse Aili. 'Dansu' is een lekker plakkerig en opzwepend nummer, perfect om je huiselijke dansvloer op te warmen. Haar Gentse kompaan Transistorcake zorgt voor de beats, die zo uit de studio van de broertjes Dewaele zouden kunnen komen." - Studio Brussel

Mo Disko

Mo Disko aka Dirty Mind aka deel van Disko Drunkards. Ook bekend als Mo van Mo & Benoelie aka the Glimmers. Berucht en bemind omwille van zijn uitstekende platenkeuze (luister maar naar de Free...

Lees meer

Nico Juice(BE)

Als bezieler van de Mo’ Juice parties, achter de decks als het duo Juice Blenders, als organisator van de Democrazy-concerten,... Nico Juice is een vaste waarde in het Gentse muzieklandschap.

Lees meer

Aili(BE)

De belgisch-Japanese Aili verenigde de krachten met Transistorcake voor 'Dansu'. Ze verenigen Acid House, Disco, Electronica en Leftfield Pop.

Lees meer

Peaking Lights(US)

Peaking Lights tekende in 2011 met hun debuutplaat ‘936’ voor een enorme (on- en offline) buzz. Overal zeer goeie kritieken tot een nummer één-positie in de jaarlijkse top 100 van...

Lees meer

Videos

Mo' Juice: Peaking Lights + Aili
26.06.21
Deuren
18:30
Voorverkoop
€ 15
Avondkassa
€ 18

Tickets voor de DOK-reeks zijn te koop in bubbels van 2 en 4. Dit doen we om optimaal en veilig gebruik te maken van de beschikbare ruimte op DOK. Wie een ticket met Uitpas of Demokaart wil kopen, gebruikt promotiecode 'uitpas' of 'demokaart' en kan zo zijn eigen bubbel samenstellen inclusief kortingsticket.