Bebe Books: Lyra Pramuk

+ Daisy Darkpark, Bebe Books dj's

Na een memorabele avond op DOK in 2019 met Liniker e os Caramelows, hebben Bebe Books en Democrazy elkaar opnieuw gevonden voor een nieuwe, wilde avond onder de loods van DOK. Deze keer met een magische line-up vol electronische waanzin!

Lyra Pramuk is een Amerikaanse zangeres, vocal activist, componist-producer en performance artist uit Berlin. Ze werkt vaak samen met straffe artiesten als Holly Herndon, Colin Self en Donna Huanca. Lyra verenigt klassiek, pop en performance en versmelt het met invloeden uit de hedendaagse clubcultuur. Haar muziek laat zich nog het best sameanvatten als futurist folk music. 

Daisy Darkpark is het muzikale alter-ego van de Belgische multi-media experimentalist Femke Fredrix, die tegenwoordig vooral in Brussel vertoeft. 

Bebe Books begon als een onafhankelijke uitgeverij, maar groeide de laatste jaren verder door tot een open, nomadische organisatie.  Bebe organiseert workshops, tentoonstellingen en maakt publicaties van en door de queer community. En ze draaien nog eens straffe platen ook!

Daisy Darkpark

Daisy Darkpark is het muzikale alter-ego van de Belgische multi-media experimentalist Femke Fredrix, die tegenwoordig vooral in Brussel vertoeft.

Lees meer

Videos

Bebe Books: Lyra Pramuk+ Daisy Darkpark, Bebe Books dj's
09.07.21
Deuren
19:00
Voorverkoop
€ 14
Avondkassa
€ 17

Tickets voor de DOK-reeks zijn te koop in bubbels van 2 en 4. Dit doen we om optimaal en veilig gebruik te maken van de beschikbare ruimte op DOK. Wie een ticket met Uitpas of Demokaart wil kopen, gebruikt promotiecode 'uitpas' of 'demokaart' en kan zo zijn eigen bubbel samenstellen inclusief kortingsticket.