Feles Music presents: Pink Room & friends

Democrazy en Feles Music slaan de handen in elkaar. Pink Room mag voor de gelegenheid zijn nieuwe  langspeler Putain Royale voorstellen. De band staat vooral gekend voor zijn verschroeiende liveshows en staat nu ook te popelen om live terug te knallen. En dat is nog niet alles: de band kreeg carte blanche om enkele bevriende acts een podium te geven: Nathan Roche, Ero Guru, Brorlab en Poolface. Pink Room and Friends, vijf bands, twee podia, één groot feest!

Nathan Roche(FR)

Frontman van Le Villejuif Underground, onderdeel van het experimentele duo CIA Débutante, schrijver van roman The Shallow Death of Enceladus en model/muze van modehuis Céline.

Lees meer

  Pink Room(BE)

  Zit nooit om een decibel verlegen. Luid, vuil, nooit meer dan 3 minuten per nummer, geen gevaar van verveling en genoeg poppy accenten.

  Lees meer
  Feles Music presents: Pink Room & friends
  10.07.21
  Deuren
  17:00
  Voorverkoop
  € 14
  Avondkassa
  € 17

  Tickets voor de DOK-reeks zijn te koop in bubbels van 2 en 4. Dit doen we om optimaal en veilig gebruik te maken van de beschikbare ruimte op DOK. Wie een ticket met Uitpas of Demokaart wil kopen, gebruikt promotiecode 'uitpas' of 'demokaart' en kan zo zijn eigen bubbel samenstellen inclusief kortingsticket.