Proeftuin presents: Promis3, gone icon, ssaliva + more tba

Het jonge Gentse collectief Proeftuin presenteert haar eerste ontdekkingsfestival! Samen met Democrazy brengt ze een selectie van het spannendste muzikaal talent dat onze Belgische bodem te bieden heeft naar DOK. Verwacht een avond bomvol audiovisueel spektakel waarbij alle zintuigen geprikkeld worden.

De line-up, bestaande uit 6 frisse acts van hyperpop tot edgy elektronica, wordt de komende weken bekendgemaakt. De eerste namen:

gone icon is een artiest, producer en non-dj uit Brussel. Een immer weifelend en uniek (stem)geluid. Een onvervalste wens om moderne songwriting, synthese, canon en cyberspace te verbinden als essentieel motief. Post-club, all in op emotie.  Voor fans van Eartheater, Palmistry, Oklou, Klein en Arca.

Luikse producer ssaliva klinkt als een geluidsgolf die crasht tegen het house-genre en een rauwe opwinding onthult. Denk aan een Durutti Column-plaat met waterschade, of een post-punkband die de afgrond in glijdt. Zijn melancholische ambient electronica & hypnagogic pop vond een plek op fraaie labels als VlekNoto Not Fun en Eskter. Live nooit minder dan verpletterend goed!

Gone Icon(BE)

gone icon is een artiest, producer en non-dj wonende in Brussel. Een immer weifelend en uniek geluid. Etherisch gemompel wadend door chaos, verbeten in z’n deconstructie, digi-sweet is de harmonie.

Lees meer

Ssaliva(BE)

De muziek van de Luikse producer ssaliva klinkt alsof een geluidsgolf crasht tegen het house-genre en een rauwe, druipende opwinding onthult.

Lees meer

Videos

Proeftuin presents: Promis3, gone icon, ssaliva + more tba
za 17.07.21
Koop tickets
Deuren
18:00
Voorverkoop
€ 12
Avondkassa
€ 15

Tickets voor de DOK-reeks zijn te koop in bubbels van 2 en 4. Dit doen we om optimaal en veilig gebruik te maken van de beschikbare ruimte op DOK. Wie een ticket met Uitpas of Demokaart wil kopen, gebruikt promotiecode 'uitpas' of 'demokaart' en kan zo zijn eigen bubbel samenstellen inclusief kortingsticket.