Ikraaan, Lefwerk, Simon, Rian Snoeks

IKRAAAN etaleert haar klasse al een tijdje, met losse singles als 'ALLEEN', 'COBRA'. en het wondermooie 'WAAROM', dat ze met grootmeester Jef Neve maakte. Ook live stààt ze er, dat bewees ze in 2020 tijdens één van de strafste concerten die we zagen tijdens onze concertreeks op DOK.  Dit najaar 2021 verschijnt haar debuutalbum. De zelfverklaarde glitter princess zal op die plaat haar rechtmatige kroon opeisen, zoveel is zeker.

Een jaar na de release van hun eerste EP komt Lefwerk naar buiten met een eerste langspeler: Blijf Klein.  In oktober 2020 brachten de broers 'Binnenstebuiten' uit als eerste single van dit album. Eerder dit jaar volgde 'Anders Da Ga Nie' als tweede single waar Swieso zich laat bijstaan door Jan Paalhut (Ntrek). Deze single was kort nadien ook te horen op Radio 1.

Na lang mee te lopen met Luie Louis, Roedel, Corrupted, … was het tijd voor Simon om zelf naar buiten te komen met een soloproject. Het afgelopen jaar heeft hij met bevriende producers vorm gegeven aan de Bitter Maar Zoet EP, een project waarin Mitxelena zijn totale verscheidenheid laat zien. 

Neem de rauwe teksten en de eerlijkheid van Zwangere Guy, voeg hier de lyricaliteit van een Vlaamse Fresku aan toe, en je krijgt een interessante mix die Rian Snoeks heet. Met een Limburgs accent en teksten vol boodschap en emotie, geeft hij zich telkens weer bloot op zijn eigenzinnige, dichterlijke wijze.

Rian Snoeks(BE)

Neem de rauwe teksten en de eerlijkheid van Zwangere Guy, voeg hier de lyricaliteit van een Vlaamse Fresku aan toe, en je krijgt een interessante mix die Rian Snoeks heet.

Lees meer

Lefwerk(BE)

Lefwerk is Vinnie "Tjons" en Niels "Swieso" François uit Wetteren. Beiden hebben een gedeelde passie: beats en woord.

Lees meer

Simon(BE)

De ideale schoonzoon. De nieuwe relevatie van de Vlaamse charmezangers. De belichaming van gebroken harten ...

Lees meer

IKRAAAN(BE)

IKRAAAN: een 21-jarige R&B, hip hop, neo-trap soul zangeres, rapper én songwriter uit Mechelen.

Lees meer

Videos

Ikraaan, Lefwerk, Simon, Rian Snoeks
18.07.21
Deuren
17:00
Voorverkoop
€ 13
Avondkassa
€ 16

Tickets zijn individueel te koop. Op het concert zit je samen in groepjes van 4 per tafel. Dit doen we om optimaal en veilig gebruik te maken van de beschikbare ruimte op DOK.

Wie een ticket met Uitpas wil kopen, gebruikt promotiecode 'uitpas' en kan zo zijn tickets kopen met de juiste korting.