Torres

+ frie maline

De Amerikaanse TORRES (Mackenzie Scott) werd in het begin van haar carrière vaak gemakkelijk weggezet als de nieuwe PJ Harvey. Ondertussen flirtte ze met zowel lo-fi rockelementen, ballads en minimale electronica. Dat het bombastischer, gelaagder en donkerder kon bewees vooral op Three Futures (2017), door een snoeiharde industrial twist aan haar geluid toe te voegen. 

Haar vijfde album Thirstier (Merge Records) is een meer dan waardige opvolger van het geweldige Silver Tongue (2019). Op de single "Don’t Go Puttin Wishes In My Head"  klinkt ze alvast hartverscheurender dan ooit. Haar laatste release is een dubbel-single die bestaat uit twee covers ('Making Memories of Us' van Keith Urban en 'All Apologies' van Kurt Cobain), die ze solo met elektrische gitaar brengt.  

Support act frie maline is het soloproject van zangeres Frie Mechele. Ze verdween na de release van een eerste EP even van het toneel, om vandaag met een compleet herwerkte sound en een nieuwe band naar buiten te komen. Dromerige synthpop met een donker randje en een stem die je doet thuiskomen. 

Torres(US)

De Amerikaanse TORRES (Mackenzie Scott) werd in het begin van haar carrière vaak gemakkelijk weggezet als de nieuwe PJ Harvey. Met lo-fi rockelementen, ballads en minimale electronica.

Lees meer

Videos

Torres+ frie maline
01.09.22
Deuren
20:00
Voorverkoop
€ 14
Avondkassa
€ 17

Wegens de geldende coronamaatregelen kon dit concert niet doorgaan op de oorspronkelijk geplande datum. Het werd verplaatst naar 1 september. Ticketkopers worden op de hoogte gebracht, gekochte tickets blijven geldig.