Torres

De Amerikaanse TORRES (Mackenzie Scott) werd in het begin van haar carrière vaak gemakkelijk weggezet als de nieuwe PJ Harvey. Ondertussen flirtte ze met zowel lo-fi rockelementen, ballads en minimale electronica. Dat het bombastischer, gelaagder en donkerder kon bewees vooral op Three Futures (2017), door een snoeiharde industrial twist aan haar geluid toe te voegen. 

Deze zomer brengt ze haar vijfde album Thirstier uit (Merge Records), de opvolger van het geweldige Silver Tongue (2019). Op nieuwe single "Don’t Go Puttin Wishes In My Head"  klinkt ze alvast hartverscheurender dan ooit. Aftellen naar de albumvoorstelling op 18 maart 2022! 

Torres
vr 18.03.22
Koop tickets
Deuren
20:00
Voorverkoop
€ 14
Avondkassa
€ 17

We volgen de door de overheid opgelegde maatregelen rond Corona. Vergeet zeker je Covid Safe Ticket en ID (of een ander identiteitsbewijs) niet. Je Covid Safe Ticket is geldig als je voldoet aan één van de volgende voorwaarden:

  • 14 dagen na de eerste (J&J) of tweede prik (overige vaccins).
  • Na herstel van Covid 19. Dit wil zeggen 11 dagen na een negatieve PCR, tot 180 dagen na besmetting. 
  • Een negatieve PCR-test: Dag van afname + 48 uur (bv. donderdag om 10 uur getest is een groen scherm tot en met zaterdag middernacht).
  • Een negatieve RAT-test (antigeentest):  Dag van afname + 24 uur (bv. donderdag om 10 uur getest is een groen scherm tot en met vrijdag middernacht). De test moet zijn afgenomen en geregistreerd door medisch personeel.
  •  Kinderen < 12 jaar krijgen altijd toegang. 11 jaar geen CST, 12 jaar wel CST.

Een zelftest is onder geen enkele omstandigheid een geldig bewijs.

Meer info over de Covid-maatregelen via https://bit.ly/3z4K7wD