The Besnard Lakes

 The Besnard Lakes heeft sinds hun ontstaan in 2003 een dijk van een oeuvre bij elkaar geschreven. Ze brengen ongrijpbare, ijle popsongs, vol invloeden uit drone, folk, shoegaze en psychedelica met dromerige vocalen.  

In januari vercheen het zesde album van het Canadese zestal. De pers omschrijft The Besnard Lakes Are The Last Great Thunderstorm Warnings als hun beste album tot nu toe.  Het is opgebouwd in vier delen met duidelijke titels als Near Death, Death, After Death en Life. Terug zijn ook weer de langgerekte songs die de band waar de band die op hun laatst verschenen album A Coliseum Complex Museum (2016) opvallend genoeg had losgelaten.

Invloeden als Pink Floyd, The Beach Boys, Midlake, Fleetwood Mac en Sigur Ros zijn nooit ver weg. 

The Besnard Lakes
wo 27.04.22
Koop tickets
Deuren
20:00
Voorverkoop
€ 14
Avondkassa
€ 17

We volgen de door de overheid opgelegde maatregelen rond Corona. Vergeet zeker je Covid Safe Ticket en ID (of een ander identiteitsbewijs) niet. Je Covid Safe Ticket is geldig als je voldoet aan één van de volgende voorwaarden:

  • 14 dagen na de eerste (J&J) of tweede prik (overige vaccins).
  • Na herstel van Covid 19. Dit wil zeggen 11 dagen na een negatieve PCR, tot 180 dagen na besmetting. 
  • Een negatieve PCR-test: Dag van afname + 48 uur (bv. donderdag om 10 uur getest is een groen scherm tot en met zaterdag middernacht).
  • Een negatieve RAT-test (antigeentest):  Dag van afname + 24 uur (bv. donderdag om 10 uur getest is een groen scherm tot en met vrijdag middernacht). De test moet zijn afgenomen en geregistreerd door medisch personeel.
  •  Kinderen < 12 jaar krijgen altijd toegang. 11 jaar geen CST, 12 jaar wel CST.

Een zelftest is onder geen enkele omstandigheid een geldig bewijs.

Meer info over de Covid-maatregelen via https://bit.ly/3z4K7wD