Meskerem Mees

Louter met behulp van haar intrigerende stem, haar akoestische gitaar en de cello van haar buddy Febe, tovert Meskerem Mees haar gelaagde songs om tot zoete earcandy. Haar debuutsingle ‘Joe’ verovert de ether én harten in België, en wint zelfs (ver) daarbuiten zieltjes. De lat ligt meteen hoog, maar opvolger ‘Seasons Shift’ bevestigt wat iedereen voelt: dit is geen eendagsvlieg.

Op 18 oktober 2020 schrijft Meskerem Mees haar naam bij op het legendarische palmares van Humo’s Rock Rally.  Dat vindt ook Tourist LeMC, en hij vraagt haar om mee te werken aan zijn nieuwe plaat Niemandsland, die in het voorjaar van 2021 uitkomt. Op 5 november 2020 verscheen haar langverwachte debuutplaat. Wie Meskerem al kent, wisten dat het van een tijdloze schoonheid zou zijn. De weinigen die haar nog niet kenden, weten dat nu ook

Usi ES(BE)

Usi ES is het muzikale alter ego van Esther Weemaes (BE). Met haar donkere stem, haar gloeiend hart en intrigerende arrangementen neemt ze je mee op reis.

Lees meer

Videos

Meskerem Mees
Koop tickets
Deuren
19:00
Voorverkoop
€ 18
Avondkassa
€ 21

Een organisatie van Democrazy en Handelsbeurs Concertzaal

De Handelsbeurs opent terug haar deuren voor concerten. Onder het huidige coronabeleid van de overheid gelden vanaf 1 september 2021 de volgende huisregels.

Algemene regels:

 • We zetten optimaal in op ons uitstekende ventilatiesysteem, voorzien van CO2-meters.
 • De meeste concerten zijn vrij toegankelijk, zonder controle van het Covid Safe Ticket.
  Uitgezonderd enkele concerten met hogere capaciteit, zie onder.
 • De gratis vestiaire wordt weer geopend. 
 • Bij clubconcerten en staande concerten mag er in de concertzaal weer gedronken worden.
 • Mondmaskers:
  • In de inkomhal en de concertzaal zijn mondmaskers niet verplicht.
  • In de foyer, de bar en de wc's geldt het horecabeleid: daar moet je bij verplaatsing wel je mondmasker dragen.

Uitzonderingen mét Covid Safe Controle

Dit concert heeft een capaciteit boven de 200 (september) of 500 (oktober, november, december) aanwezigen. Deze vinden plaats met controle op het Covid Safe Ticket, samen met je identiteitskaart. Een geldige RAT-test of PCR-test is ook toegestaan.

Tickethouders krijgen hierover vooraf een mail ter herinnering. Opgelet: geen Covid Safe Ticket betekent geen toegang tot het event, zelfs al heb je een geldig ticket!