Kids With Buns + Fabian Rasti

Dit concert maakt deel uit van 40Y DEMOCRAZY. 11 dagen lang, van 31 oktober tot 10 november 2021, organiseren we 50 concerten op 10 verschillende locaties om onze 40ste verjaardag te vieren. Het volledige programma vind je hier!

Sfeervolle gitaren, nuchtere onbevangenheid en een uniek-ontwapenende, androgyne stem. Kids With Buns wekt een nazinderend gevoel van geborgenheid op, met een sound die balanceert tussen melancholie, kracht en kleur. Op die manier schopten ze het in hun eerste bestaansjaar tot de halve finale van Humo's Rock Rally en pakten ze goud tijdens De Nieuwe Lichting 2021 van Studio Brussel! Ze worden wel eens vergeleken met London Grammar, Phoebe Bridgers en Girl In Red... 

Ook Fabian Rasti  schopte het tot finalist van ‘De Nieuwe Lichting’ 2021 (Studio Brussel), mede dankzij debuutsingle ‘Brazil’. De jongens van Balthazar stelden Rasti voor als hun favoriete opkomende artiest.  Ondertussen heeft hij zijn strepen ook live meer dan verdiend met straffe optredens en supports voor o.a. dEUS, Hooverphonic, Men I Trust, The Japanese House… én met zijn vorige band, Pavlove.

Fabian Rasti(BE)

De 25 jarige producer/singer-songwriter met Iraans-Belgische roots wordt nu al als één van de meest veelbelovende muzikale talenten van ons land beschouwd.

Lees meer

Videos

Kids With Buns + Fabian Rasti