Kids With Buns + Fabian Rasti

Dit concert maakt deel uit van 40Y DEMOCRAZY. 11 dagen lang, van 31 oktober tot 10 november 2021, organiseren we 50 concerten op 10 verschillende locaties om onze 40ste verjaardag te vieren. Het volledige programma vind je hier!

Sfeervolle gitaren, nuchtere onbevangenheid en een uniek-ontwapenende, androgyne stem. Kids With Buns wekt een nazinderend gevoel van geborgenheid op, met een sound die balanceert tussen melancholie, kracht en kleur. Op die manier schopten ze het in hun eerste bestaansjaar tot de halve finale van Humo's Rock Rally en pakten ze goud tijdens De Nieuwe Lichting 2021 van Studio Brussel! Ze worden wel eens vergeleken met London Grammar, Phoebe Bridgers en Girl In Red... 

Ook Fabian Rasti  schopte het tot finalist van ‘De Nieuwe Lichting’ 2021 (Studio Brussel), mede dankzij debuutsingle ‘Brazil’. De jongens van Balthazar stelden Rasti voor als hun favoriete opkomende artiest.  Ondertussen heeft hij zijn strepen ook live meer dan verdiend met straffe optredens en supports voor o.a. dEUS, Hooverphonic, Men I Trust, The Japanese House… én met zijn vorige band, Pavlove.

Fabian Rasti(BE)

De 25 jarige producer/singer-songwriter met Iraans-Belgische roots wordt nu al als één van de meest veelbelovende muzikale talenten van ons land beschouwd.

Lees meer

Videos

Kids With Buns + Fabian Rasti
02.11.21
Deuren
19:30
Voorverkoop
€ 14
Avondkassa
€ 17

We volgen de door de overheid opgelegde maatregelen rond Corona. Vergeet zeker je Covid Safe Ticket en ID (of een ander identiteitsbewijs) niet. Je Covid Safe Ticket is geldig als je voldoet aan één van de volgende voorwaarden:

  • 14 dagen na de eerste (J&J) of tweede prik (overige vaccins).
  • Na herstel van Covid 19. Dit wil zeggen 11 dagen na een negatieve PCR, tot 180 dagen na besmetting. 
  • Een negatieve PCR-test: Dag van afname + 48 uur (bv. donderdag om 10 uur getest is een groen scherm tot en met zaterdag middernacht).
  • Een negatieve RAT-test (antigeentest):  Dag van afname + 24 uur (bv. donderdag om 10 uur getest is een groen scherm tot en met vrijdag middernacht). De test moet zijn afgenomen en geregistreerd door medisch personeel.
  •  Kinderen < 12 jaar krijgen altijd toegang. 11 jaar geen CST, 12 jaar wel CST.

Een zelftest is onder geen enkele omstandigheid een geldig bewijs.

Meer info over de Covid-maatregelen via https://bit.ly/3z4K7wD