KRANKk night

Dit concert maakt deel uit van 40Y DEMOCRAZY. 11 dagen lang, van 31 oktober tot 10 november 2021, organiseren we 50 concerten op 10 verschillende locaties om onze 40ste verjaardag te vieren. Het volledige programma vind je hier!

De mix van Grimey baslijnen, Burial-geïnspireerde sferen en future garage beats klinkt alsof KRANKk is gebrouwen in een Londense lock-off. Maar, serieus, ze komen uit Antwerpen en geven een maffe twist aan hun tweestapsritmes met live instrumentatie. Live is het een kanonskogel op snelheid, het is aanstekelijk spannend, dansbaar en supervirtuoos. 

Toetsenist Aram Abgaryan, drummer Thomas Geysen en gitarist Willem Heylen studeren aan het Koninklijk Conservatorium van Antwerpen, waar ze elkaar vonden door hun liefde voor elektronische muziek. Debuutsingle “Like That” was in 2019 meteen een schot in de roos. Nerveuze kliks en fragmentarische synthgolven stuwen naar een bouncy apotheose, met gastrappers Miss Angel en Blu Samu die voor een frisse, melodieuze aankleding zorgen. Moody opvolger “Crazy” met David Ngyah (blackwave.) schopt het vorig jaar tot Ultratip in de Vlaamse hitparade. Debuutalbum "DARK" van 2020 is een voorbode voor een mooie toekomst van deze gekke jonge honden.

Hun groepsnaam verwijst naar ‘krankzinnigheid’ en inderdaad: KRANKk is té gek! In de Charlatan verschijnen er verschillende guests mee op het podium. Waarschuwing: grote kans dat dit concert uitmondt in een afterparty. 

KRANKk night
do 04.11.21
Koop tickets
Deuren
21:00
Voorverkoop
€ 12
Avondkassa
€ 15

Line-up