Briqueville

+ Bruit, 6siss

Dit concert maakt deel uit van 40Y DEMOCRAZY. 11 dagen lang, van 31 oktober tot 10 november 2021, organiseren we 50 concerten op 10 verschillende locaties om onze 40ste verjaardag te vieren. Het volledige programma vind je hier!

Briqueville is een band vol mysterie. Op het podium creëren ze een instrumentale mantra met spookachtige gitaren, gemuteerde veldopnames en griezelige gesamplede gezangen. Die meditatieve opbouw clasht met uitbarstingen van de zwaarste soort. Op hun nieuwste album Quelleuitgebracht op het label Pelagic (The Ocean en Cult Of Luna), laat Briqueville een elektronischere sound horen die op alle vlakken schreeuwt om live gehoord te worden.

Bruit is het postrock / modern-klassiek kwartet uit Toulouse, Frankrijk. Verwacht intense instrumentale composities waarin post-rock, ambient electronica en modern-klassieke muziek met elkaar versmelten. Na debuut-EP Monolith uit 2018 trok de band op tournee met helden als Shy Low, Slift, The Black Heart Rebellion en Kapitan Korsakov. Het viertal stelt zijn eerste volwaardige langspeler voor: The machine is burning and now everyone knows it could happen again

6siss brengt progressieve cinematronica en een scheut grimmige industrial warehouse techno. 

Briqueville(BE)

Een band die zich in mysteries, rookgordijnen, zwarte gewaden en gouden maskers hult! Het schijnt te gaan om een verbond van muzikanten uit verschillende Belgische progrockbands, maar...

Lees meer

Bruit(FR)

Bruit is het postrock / modern-klassiek kwartet uit Toulouse, Frankrijk. Verwacht intense instrumentale composities waarin post-rock, ambient electronica en modern-klassieke muziek versmelten.

Lees meer

6Siss(BE)

6SISS produceert soundscapes/drones met zware, diepe, hevig in de oren slaande bassen die de trommelvliezen doen dansen. Het is ook wel het enigste dat danst.

Lees meer
Briqueville+ Bruit, 6siss
di 02.11.21
Koop tickets
Deuren
19:30
Voorverkoop
€ 15
Avondkassa
€ 18

Voor dit concert is geen Covid Safe Ticket nodig.

Wil je een ticket kopen met kansentarief via UiTPAS?
— Klik hierboven op 'KOOP TICKETS' 
— Klik op 'Gebruik promotiecode
— Vul als promotiecode 'uitpas' in
— Mail de code van je UiTPAS naar contact@democrazy.be.

De kopers van het concert van Briqueville op DOK worden via mail op de hoogte gebracht. Hun tickets zijn geldig voor dit concert.