Asphalt: John Talabot, Violet


Asphalt keert eindelijk terug na een lange stilte. Met  John Talabot en Violet wordt grof geschut bovengehaald om het nachtleven weer wakker te schudden!  

John Talabot is het zeldzame soort dj dat een dansvloer in complete extase kan brengen door constant grenzen op te zoeken, risico’s te nemen en toch dodelijk efficiënt te zijn. Hij slaagt er moeiteloos in zowel de grote festivals als kleinere clubs zonder genade plat te spelen. Zijn sets op o.a. Sónar, Primavera Sound, Nuits Sonores of Moog zijn stuk voor stuk legendarisch.  Hij is ook nog eens de founder van het geweldige Hivern Discs label én maakt als producer deel uit van projecten als o.a. als Talaboman (met Axel Boman) en Lost Scripts (met Pional). Klassebak, zonder meer. 

Vanuit Lissabon is Violet stilaan de wereld aan het veroveren. Als resident dj is ze vaste klant bij de legendarische queer raves van Mina. Als producer werkte ze samen met artiesten als EllesDEBONAIR, het label Cómeme én startte recent haar eigen label, Naive.  Haar dj-stijl is een ongeëvenaarde mix van breaks, buitenaardse ritmes, imaginaire techno, acid house en alles dat een aanslag kan plegen op uw ledematen.  

John Talabot(ES)

is het zeldzame soort dj dat een dansvloer in complete extase kan brengen door constant de grenzen op te zoeken, risico’s te nemen en toch dodelijk efficiënt te zijn.

Lees meer

Violet(PT)

Voilet's dj-stijl is een ongeëvenaarde mix van breaks, buitenaardse ritmes, imaginaire techno, acid house en alles dat een aanslag kan plegen op uw ledematen.

Lees meer

Blanca(BE)

Blanca is het duo achter de Gentse Asphalt parties. Verwacht een lading freaky disco, EBM, wave, 90's rave en afro rhythms.

Lees meer

Videos

Asphalt: John Talabot, Violet
za 23.10.21
Uitverkocht
Deuren
23:00
Voorverkoop
€ 17
Avondkassa
€ 20

We volgen de door de overheid opgelegde maatregelen rond Corona. • Vergeet zeker je ID (of een ander identiteitsbewijs) niet. Samen met één van de volgende documenten:

• het Covid Safe Ticket (met QR code)
• een negatieve PCR-test (met QR code), afgenomen maximum 48 uur voor aanvang van het concert 
• officieel erkend certificaat (met QR code) met bewijs van een recente eerdere besmetting met COVID-19