DVS1 • Dr. Rubinstein • Peter Van Hoesen

Democrazy wordt 40! Dus gaan we knallen, met 3 legendes uit de Berlijnse ravescene. De Vooruit wordt omgetoverd tot een ravetempel waar de pompende techno en acid je om de oren zullen vliegen. 

DVS1
- Of hij nu een zeldzame houseset draait of hypnotiserende techno door een donkere club ramt: DVS1 is onvergetelijk. Als rebelse tiener gaf hij underground feestjes met gigantische soundsystems, vandaag staat hij geregeld op podia naast pioniers Jeff Mills en Robert Hood, is resident-dj in Berghain en heeft twee eigen labels. Zijn sets zijn krachtig en energiek. Dromerig en donker. Ze nemen je mee naar de '90's midwest rave scene.  

DR. RUBINSTEIN - Therapeutische danssessies met hypnotische techno, vleugjes acid en 90's bangers. Dr. Rubinstein verzorgt je. En goed ook. Sinds haar verhuis naar Berlijn in 2012 weeft Marina Rubinstein onberispelijke sets aan elkaar, staat ze geregeld in clubs als BASSIANI, Berghain, Fuse en De School en was al headliner op Dekmantel, Sónar en Lowlands. 

PETER VAN HOESEN - Peter Van Hoesen is meester van de subtiele techno. Vanuit zijn nieuwe thuisbasis Berlijn verovert hij al jaren ‘s werelds grootste festivals en de meest gerenommeerde clubs. Hij boetseert geluid in zowel donkere, pakkende technosets als verhalende, muzikale reizen. Een gegarandeerde trip richting hogere sferen.

DVS1(US)

Of hij nu een zeldzame houseset draait of hypnotiserende techno door een donkere club dramt: DVS1 is onvergetelijk.

Lees meer

Dr. Rubinstein(IL)

Therapeutische danssessies met hypnotische techno, vleugjes acid en 90's bangers. Dr. Rubinstein verzorgt je. En goed ook.

Lees meer

Videos

DVS1 • Dr. Rubinstein • Peter Van Hoesen
Koop tickets
Deuren
23:00
Voorverkoop
€ 20
Avondkassa
€ 23

Dit jaar bestaat DEMOCRAZY 40 jaar. Zolang bezet Democrazy Gent al met talloze concerten, parties, projecten en samenwerkingen. Geen betere manier om dit te vieren dan met een stadsfestival, waarin we onze geliefde stad 11 dagen lang bezetten, met 50 concerten op 10 verschillende locaties.