DVS1 • Dr. Rubinstein • Peter Van Hoesen

Democrazy wordt 40! Dus gaan we knallen, met 3 legendes uit de Berlijnse ravescene. De Vooruit wordt omgetoverd tot een ravetempel waar de pompende techno en acid je om de oren zullen vliegen. 

DVS1
- Of hij nu een zeldzame houseset draait of hypnotiserende techno door een donkere club ramt: DVS1 is onvergetelijk. Als rebelse tiener gaf hij underground feestjes met gigantische soundsystems, vandaag staat hij geregeld op podia naast pioniers Jeff Mills en Robert Hood, is resident-dj in Berghain en heeft twee eigen labels. Zijn sets zijn krachtig en energiek. Dromerig en donker. Ze nemen je mee naar de '90's midwest rave scene.  

DR. RUBINSTEIN - Therapeutische danssessies met hypnotische techno, vleugjes acid en 90's bangers. Dr. Rubinstein verzorgt je. En goed ook. Sinds haar verhuis naar Berlijn in 2012 weeft Marina Rubinstein onberispelijke sets aan elkaar, staat ze geregeld in clubs als BASSIANI, Berghain, Fuse en De School en was al headliner op Dekmantel, Sónar en Lowlands. 

PETER VAN HOESEN - Peter Van Hoesen is meester van de subtiele techno. Vanuit zijn nieuwe thuisbasis Berlijn verovert hij al jaren ‘s werelds grootste festivals en de meest gerenommeerde clubs. Hij boetseert geluid in zowel donkere, pakkende technosets als verhalende, muzikale reizen. Een gegarandeerde trip richting hogere sferen.

Dr. Rubinstein(IL)

Therapeutische danssessies met hypnotische techno, vleugjes acid en 90's bangers. Dr. Rubinstein verzorgt je. En goed ook.

Lees meer

DVS1(US)

Of hij nu een zeldzame houseset draait of hypnotiserende techno door een donkere club dramt: DVS1 is onvergetelijk.

Lees meer

Videos

DVS1 • Dr. Rubinstein • Peter Van Hoesen
Deuren
23:00
Voorverkoop
€ 20
Avondkassa
€ 23

We volgen de door de overheid opgelegde maatregelen rond Corona. Vergeet zeker je Covid Safe Ticket en ID (of een ander identiteitsbewijs) niet. Je Covid Safe Ticket is geldig als je voldoet aan één van de volgende voorwaarden:

  • 14 dagen na de eerste (J&J) of tweede prik (overige vaccins).
  • Na herstel van Covid 19. Dit wil zeggen 11 dagen na een negatieve PCR, tot 180 dagen na besmetting. 
  • Een negatieve PCR-test: Dag van afname + 48 uur (bv. donderdag om 10 uur getest is een groen scherm tot en met zaterdag middernacht).
  • Een negatieve RAT-test (antigeentest):  Dag van afname + 24 uur (bv. donderdag om 10 uur getest is een groen scherm tot en met vrijdag middernacht). De test moet zijn afgenomen en geregistreerd door medisch personeel.
  •  Kinderen < 12 jaar krijgen altijd toegang. 11 jaar geen CST, 12 jaar wel CST.

Een zelftest is onder geen enkele omstandigheid een geldig bewijs.

Meer info over de Covid-maatregelen via https://bit.ly/3z4K7wD