SUWI + Patches

Dit concert maakt deel uit van 40Y DEMOCRAZY. 11 dagen lang, van 31 oktober tot 10 november 2021, organiseren we 50 concerten op 10 verschillende locaties om onze 40ste verjaardag te vieren. Het volledige programma vind je hier!

Vreedzaam, slim en zonder omwegen maakt SUWI muziek die tot de verbeelding spreekt en je achterlaat in een waas van roze en blauw. Het Gents instrumentaal jazztrio vond elkaar in 2019, al jammend, in Hot Club de Gand. En maar goed ook. Blijkt dat Elias Devoldere (Nordmann), Cyriel Vandenabeele (Okkupeerder) en Mattias Geernaert (Kosmo Sound) een perfect, muzikaal driemanschap vormen. Als tegenreactie op de gejaagdheid en chaos van het moderne leven zet de band eenvoudige structuren, luchtige melodieën en ademende grooves neer. 

In het najaar van 2021 trakteren ze ons op een tweede album die ze voorstellen in de Handelsbeurs. Single French with Simona legt de lat meteen heel hoog!

Patches brengt art pop met de juiste verhoudingen tussen zwoele zanglijnen, beats en muzikale spanningsbogen.

SUWI(BE)

Vreedzaam, slim en zonder omwegen maakt SUWI muziek die tot de verbeelding spreekt en je achterlaat in een waas van roze en blauw.

Lees meer

Patches(BE)

Art pop met de juiste verhoudingen tussen zwoele zanglijnen, beats en muzikale spanningsbogen

Lees meer
SUWI + Patches
Koop tickets
Deuren
19:00
Voorverkoop
€ 12
Avondkassa
€ 15

Een organisatie van Democrazy en Handelsbeurs Concertzaal

De Handelsbeurs opent terug haar deuren voor concerten. Onder het huidige coronabeleid van de overheid gelden vanaf 1 september 2021 de volgende huisregels.

Algemene regels:

 • We zetten optimaal in op ons uitstekende ventilatiesysteem, voorzien van CO2-meters.
 • De meeste concerten zijn vrij toegankelijk, zonder controle van het Covid Safe Ticket.
  Uitgezonderd enkele concerten met hogere capaciteit, zie onder.
 • De gratis vestiaire wordt weer geopend. 
 • Bij clubconcerten en staande concerten mag er in de concertzaal weer gedronken worden.
 • Mondmaskers:
  • In de inkomhal en de concertzaal zijn mondmaskers niet verplicht.
  • In de foyer, de bar en de wc's geldt het horecabeleid: daar moet je bij verplaatsing wel je mondmasker dragen.

Uitzonderingen mét Covid Safe Controle

Dit concert heeft een capaciteit boven de 200 (september) of 500 (oktober, november, december) aanwezigen. Deze vinden plaats met controle op het Covid Safe Ticket, samen met je identiteitskaart. Een geldige RAT-test of PCR-test is ook toegestaan.

Tickethouders krijgen hierover vooraf een mail ter herinnering. Opgelet: geen Covid Safe Ticket betekent geen toegang tot het event, zelfs al heb je een geldig ticket!