The Colorist Orchestra & Howe Gelb

Dit concert maakt deel uit van 40Y DEMOCRAZY. 11 dagen lang, van 31 oktober tot 10 november 2021, organiseren we 50 concerten op 10 verschillende locaties om onze 40ste verjaardag te vieren. Het volledige programma vind je hier!

The Colorist Orchestra, het achtkoppig collectief rond Aarich Jespers en Kobe Proesmans, herwerkt andermans oeuvre en steekt het in een muzikale, experimentele blender met ongewone instrumenten van eigen makelij. Dat deed het onder andere al samen met Emiliana Torrini, Sumie, Lisa Hannigan en Gabriel Rios.

Nu is het aan Howe Gelb, iconische Amerikaanse singer-songwriter en frontman van Giant Sand. The Colorist Orchestra en Howe Gelb ontmoetten elkaar in 2017 tijdens een jazzfestival in Luik. De zin naar avontuur, aangemoedigd door wederzijdse muzikale vrienden, wakkerde de behoefte aan om samen muziek te maken. Dit najaar komt er een plaat van het gezelschap: "Not On The Map", waarop voor het eerst enkel nieuw materiaal te horen zal zijn. Eerste single More Exes is alvast een schot in de roos. 

Dit najaar brengen ze de plaat live, in NTGent! 

The Colorist Orchestra & Howe Gelb
ma 08.11.21
Koop tickets
Deuren
19:00
Voorverkoop
€ 22

ticketprijzen: € 26 (rang A) — € 22 (rang B)