15 Years Of All Eyes On Hip Hop

Central Cee, Pa Salieu, Frenetik, l'Or Du Commun, Spreej, Dreya Mac, Albi X, Ramzi & Friends + Afterparty

Full line-up alert! Naast kleppers Central Cee en Pa Salieu komen de crême de la hip hop-crême van ons Belgenland Frenetik, L’Or du Commun, SPREEJ en Ramzi & Friends de verjaardagstaart van ‘15 years of All Eyes On Hip Hop’ mee versieren. Daarnaast vieren ook de up-and-coming Britse Dreya Mac en Duitse Albi X met ons mee. En na al dat lekkers gaan we volledig los op de dikke vette afterparty gehost door een resem dj’s waarvan we de namen binnenkort op jullie loslaten.

 Het eerste echte indoor hiphop-festijn in lange tijd. EIN-DE-LIJK! En wat is een verjaardagsfeest zonder vrienden? We zien jullie in De Vooruit!  

Pa Salieu(UK)

Als winnaar van BBC Music's Sound, en met samenwerkingen met o.a. KFA Twigs op zijn palmares kan je in 2021 niét om rapper PA Salieu heen.

Lees meer

Frenetik(BE)

Frenetik is de heetste Franstalige hiphop act van het moment recht uit onze hoofdstad! Begin dit jaar loste hij debuutalbum, “Jeu de couleur” op Epic Records.

Lees meer

L'or Du Commun(BE)

L'Or Du Commun is een Belgische band die Franstalige hiphop brengt. Het nummer 'Les Daltons' is sinds eind 2013 uit en staat op hun EP L'Origine, die gratis te downloaden is.

Lees meer

Spreej(BE)

Met zijn nieuwe materiaal zoekt SPREEJ inhoudelijk opnieuw aansluiting met zijn beginjaren als solo-artiest. Single 'LOSTBOYDEMIGOD' is een eerste teaser van de nieuwe plaat.

Lees meer

Dreya Mac(UK)

West London native Dreya Mac, die als danseres met Stormzy, Dua Lipa en Rita Ora de wereld afschuimde, zorgde voor opschudding met haar debuutsingle "Skippin". Haar eerste Belgische concert ooit!

Lees meer

Ramzi(BE)

Ramzi is al lang geen onbekende meer in de Antwerpse rapscene. Begin dit jaar zette hij zichzelf in gans Vlaanderen op de kaart met de single “Onbeschrijfelijk" ft. Zwangere Guy en Freddie Konings.

Lees meer

Albi X(DE)

Albi X, straight outta Keulen, is een van de meest intrigerende nieuwe artiesten op de radar.

Lees meer

Videos

15 Years Of All Eyes On Hip HopCentral Cee, Pa Salieu, Frenetik, l'Or Du Commun, Spreej, Dreya Mac, Albi X, Ramzi & Friends + Afterparty
wo 10.11.21
Koop tickets
Deuren
20:00
Voorverkoop
€ 25
Avondkassa
€ 28

We volgen de door de overheid opgelegde maatregelen rond Corona. Vergeet zeker je ID (of een ander identiteitsbewijs) niet. Samen met één van de volgende documenten:

• het Covid Safe Ticket (met QR code)
• een negatieve PCR-test (met QR code), afgenomen maximum 48 uur voor aanvang van het concert 
• officieel erkend certificaat (met QR code) met bewijs van een recente eerdere besmetting met COVID-19 

Meer info over de Covid-maatregelen via https://bit.ly/3z4K7wD