15 Years Of All Eyes On Hip Hop

Central Cee, Pa Salieu, Frenetik, l'Or Du Commun, Spreej, Dreya Mac, Albi X, Ramzi & Friends + Afterparty

Full line-up alert! Naast kleppers Central Cee en Pa Salieu komen de crême de la hip hop-crême van ons Belgenland Frenetik, L’Or du Commun, SPREEJ en Ramzi & Friends de verjaardagstaart van ‘15 years of All Eyes On Hip Hop’ mee versieren. Deze avond wordt gehost door DVTCH NORRIS en daarnaast viert ook de up-and-coming Britse Dreya Mac met ons mee. En na al dat lekkers gaan we volledig los op de dikke vette afterparty met Supafly Dj's en Azer!

Het eerste echte indoor hiphop-festijn in lange tijd. EIN-DE-LIJK! En wat is een verjaardagsfeest zonder vrienden? We zien jullie in De Vooruit!  

Spreej(BE)

Met zijn nieuwe materiaal zoekt SPREEJ inhoudelijk opnieuw aansluiting met zijn beginjaren als solo-artiest. Single 'LOSTBOYDEMIGOD' is een eerste teaser van de nieuwe plaat.

Lees meer

Ramzi(BE)

Ramzi is al lang geen onbekende meer in de Antwerpse rapscene. Begin dit jaar zette hij zichzelf in gans Vlaanderen op de kaart met de single “Onbeschrijfelijk" ft. Zwangere Guy en Freddie Konings.

Lees meer

Dreya Mac(UK)

West London native Dreya Mac, die als danseres met Stormzy, Dua Lipa en Rita Ora de wereld afschuimde, zorgde voor opschudding met haar debuutsingle "Skippin". Haar eerste Belgische concert ooit!

Lees meer

L'or Du Commun(BE)

L'Or Du Commun is een Belgische band die Franstalige hiphop brengt. Het nummer 'Les Daltons' is sinds eind 2013 uit en staat op hun EP L'Origine, die gratis te downloaden is.

Lees meer

Frenetik(BE)

Frenetik is de heetste Franstalige hiphop act van het moment recht uit onze hoofdstad! Begin dit jaar loste hij debuutalbum, “Jeu de couleur” op Epic Records.

Lees meer

Pa Salieu(UK)

Als winnaar van BBC Music's Sound, en met samenwerkingen met o.a. KFA Twigs op zijn palmares kan je in 2021 niét om rapper PA Salieu heen.

Lees meer

Supafly Collective

Dj’s Fatoosan, MikiGold, Vaneeshua en Young Mocro maken als DJ-crew deel uit van Supafly Collective, het enige vrouwelijke HipHop DJ-collectief in België.

Lees meer

DJ Azer(BE)

Na A Tribe Called Quest opgepikt te hebben op een lokale radio, was Azer gebeten door hiphop. Hij haalt zijn inspiratie uit verscheidene muziekstijlen gaande van hiphop, funk en house tot...

Lees meer

Videos

15 Years Of All Eyes On Hip HopCentral Cee, Pa Salieu, Frenetik, l'Or Du Commun, Spreej, Dreya Mac, Albi X, Ramzi & Friends + Afterparty
10.11.21
Deuren
19:30
Voorverkoop
€ 25
Avondkassa
€ 28

We volgen de door de overheid opgelegde maatregelen rond Corona. Vergeet zeker je Covid Safe Ticket en ID (of een ander identiteitsbewijs) niet. Je Covid Safe Ticket is geldig als je voldoet aan één van de volgende voorwaarden:

  • 14 dagen na de eerste (J&J) of tweede prik (overige vaccins).
  • Na herstel van Covid 19. Dit wil zeggen 11 dagen na een negatieve PCR, tot 180 dagen na besmetting. 
  • Een negatieve PCR-test: Dag van afname + 48 uur (bv. donderdag om 10 uur getest is een groen scherm tot en met zaterdag middernacht).
  • Een negatieve RAT-test (antigeentest):  Dag van afname + 24 uur (bv. donderdag om 10 uur getest is een groen scherm tot en met vrijdag middernacht). De test moet zijn afgenomen en geregistreerd door medisch personeel.
  •  Kinderen < 12 jaar krijgen altijd toegang. 11 jaar geen CST, 12 jaar wel CST.

Een zelftest is onder geen enkele omstandigheid een geldig bewijs.

Meer info over de Covid-maatregelen via https://bit.ly/3z4K7wD