Gert Keunen

+ Boshaard

Dit concert maakt deel uit van 40Y DEMOCRAZY. 11 dagen lang, van 31 oktober tot 10 november 2021, organiseren we 50 concerten op 10 verschillende locaties om onze 40ste verjaardag te vieren. Het volledige programma vind je hier!

Gert Keunen is muzikant, auteur, popdocent, brouwer van het Keun-bier, maar toch vooral de man achter Briskey. Na vier albums als zijn muzikale alter ego, gaat hij voortaan verder onder eigen naam en slaat nieuwe, muzikale wegen in. Zelf noemt hij het 'post-cinematic’: verhalende, instrumentale muziek met een vleugje neoklassiek, darkjazz, downtempo elektronica en postrock. Dat alles goot hij in zijn eerste soloalbum "Heis", wat meteen een viersterrenrecensie van De Morgen opleverde. "Een brouwer herbront, en stelt meteen een grand cru voor. De enorme troef van dit album is zijn sound die de perfecte live-ervaring simuleert.”

Support komt van Boshaard. Gewapend met synths, drumcomputers, Ableton Live en piano gaan ze op podia vele kanten uit: van neoklassiek tot clubshows tot stevige raves. 

Boshaard(BE)

Een fascinerende mix van piano en electronica door neo-klassieke ravers Dominique Vantomme en Toon Bosschaert.

Lees meer
Gert Keunen+ Boshaard
04.11.21
Deuren
19:30
Voorverkoop
€ 14
Avondkassa
€ 17

We volgen de door de overheid opgelegde maatregelen rond Corona. Vergeet zeker je Covid Safe Ticket en ID (of een ander identiteitsbewijs) niet. Je Covid Safe Ticket is geldig als je voldoet aan één van de volgende voorwaarden:

  • 14 dagen na de eerste (J&J) of tweede prik (overige vaccins).
  • Na herstel van Covid 19. Dit wil zeggen 11 dagen na een negatieve PCR, tot 180 dagen na besmetting. 
  • Een negatieve PCR-test: Dag van afname + 48 uur (bv. donderdag om 10 uur getest is een groen scherm tot en met zaterdag middernacht).
  • Een negatieve RAT-test (antigeentest):  Dag van afname + 24 uur (bv. donderdag om 10 uur getest is een groen scherm tot en met vrijdag middernacht). De test moet zijn afgenomen en geregistreerd door medisch personeel.
  •  Kinderen < 12 jaar krijgen altijd toegang. 11 jaar geen CST, 12 jaar wel CST.

Een zelftest is onder geen enkele omstandigheid een geldig bewijs.

Meer info over de Covid-maatregelen via https://bit.ly/3z4K7wD