Poté + Juicy

+ free afterparty > 23u w/ Susobrino (live), AliA & DTM Funk

Dit concert maakt deel uit van 40Y DEMOCRAZY. 11 dagen lang, van 31 oktober tot 10 november 2021, organiseren we 50 concerten op 10 verschillende locaties om onze 40ste verjaardag te vieren. Het volledige programma vind je hier!

••• CONCERTS: POTÉ + JUICY

We vangen deze avond aan met twee straffe concerten, om vanaf 23u over te schakelen naar een gratis afterparty. Headliner van dienst is hot shot Poté. Hij staat te boek als de poulain van Gorillaz-frontman Damon Albarn én hij is de eerste artiest die een album uitbrengt onder Outlier, het label van Bonobo. Op A Tenuous Tale of Her houdt hij feestelijke, Caraïbische ritmes en meeslepende teksten meesterlijk in balans. Badass duo Juicy brengt pure girl power met kosmolitische hip hop en covers van nostalgische 90's klassiekers. 

••• GRATIS AFTERPARTY VANAF 23U
w/ Susobrino (live) + AliA & DTM Funk

Na deze liveshows schakelen we over op een gratis afterparty! Met Susobrino (live) en dj-sets van AliA & DTM Funk, twee gevestigde waarden in de Belgische dj-scene. Ze komen de dansvloer in lichterlaaie zetten met een stevige dosis  funk, house, hiphop en meer beat-gerelateerde coolness!

Juicy(BE)

Brusselse R&B-koninginnen die faam maakten door unieke en komieke covers van 90's-songs.

Lees meer

Poté

Poulain van Damon Albarn (Gorilazz), eerste artiest onder het label van Bonobo en beheerser van sublieme electronica met fijne Caraïbische ritmes.

Lees meer

Susobrino(BE)

Deze producer, instrumentenverzamelaar en field recorder won dit voorjaar de Champion Sound Beat Battle. Exotische sounds met elektronische beats combineren is zijn passie.

Lees meer

DTM Funk

DTM Funk is ondertussen een house-hold name in de Belgische dj-scene.

Lees meer

  AliA(BE)

  De 18-jarige AliA goochelt met draaitafels en knopjes alsof het een koud kunstje is. Met beats rond hiphop, funk, future bass en wat niet meer raakt ze spieren tot in uw kleinste teen.

  Lees meer
  Poté + Juicy+ free afterparty > 23u w/ Susobrino (live), AliA & DTM Funk
  Deuren
  19:30
  Voorverkoop
  € 14
  Avondkassa
  € 17

  We volgen de door de overheid opgelegde maatregelen rond Corona. Vergeet zeker je Covid Safe Ticket en ID (of een ander identiteitsbewijs) niet. Je Covid Safe Ticket is geldig als je voldoet aan één van de volgende voorwaarden:

  • 14 dagen na de eerste (J&J) of tweede prik (overige vaccins).
  • Na herstel van Covid 19. Dit wil zeggen 11 dagen na een negatieve PCR, tot 180 dagen na besmetting. 
  • Een negatieve PCR-test: Dag van afname + 48 uur (bv. donderdag om 10 uur getest is een groen scherm tot en met zaterdag middernacht).
  • Een negatieve RAT-test (antigeentest):  Dag van afname + 24 uur (bv. donderdag om 10 uur getest is een groen scherm tot en met vrijdag middernacht). De test moet zijn afgenomen en geregistreerd door medisch personeel.
  •  Kinderen < 12 jaar krijgen altijd toegang. 11 jaar geen CST, 12 jaar wel CST.

  Een zelftest is onder geen enkele omstandigheid een geldig bewijs.

  Meer info over de Covid-maatregelen via https://bit.ly/3z4K7wD