Poté + Juicy

+ Susobrino (live), AliA & DTM Funk

Dit concert maakt deel uit van 40Y DEMOCRAZY. 11 dagen lang, van 31 oktober tot 10 november 2021, organiseren we 50 concerten op 10 verschillende locaties om onze 40ste verjaardag te vieren. Het volledige programma vind je hier!

Poté was de poulain van Gorillaz-frontman Damon Albarn, werkte al samen met Kojey Radical, Chelou en IZAK, én is de eerste artiest die een album uitbrengt onder Outlier, het label van Bonobo. Op "A Tenuous Tale of Her" houdt hij feestelijke, Caraïbische ritmes en meeslepende teksten meesterlijk in balans. 

De covers van nostalgische 90's klassiekers door badass duo Juicy zorgden voor een ware hype in Franstalig België, Frankrijk en zelfs de Parijse underground. Vandaag brengen ze pure girl power met een boodschap, verpakt als kosmopolistische hiphop.

Na Poté en Juicy kunnen jullie lekker doorfeesten (of aansluiten) met gratis sets van Susobrino, Alia en DTM Funk!

Susobrino (live) combineert exotische en etnische sounds gecombineerd met electronica. 

AliA en DTM Funk, twee gevestigde waarden in de Belgische dj-scene, komen de dansvloer in lichterlaaie zetten met een stevige dosis  funk, house, hiphop en meer beat-gerelateerde coolness.

Juicy(BE)

Brusselse R&B-koninginnen die faam maakten door unieke en komieke covers van 90's-songs.

Lees meer

Poté

Poulain van Damon Albarn (Gorilazz), eerste artiest onder het label van Bonobo en beheerser van sublieme electronica met fijne Caraïbische ritmes.

Lees meer

Susobrino(BE)

Deze producer, instrumentenverzamelaar en field recorder won dit voorjaar de Champion Sound Beat Battle. Exotische sounds met elektronische beats combineren is zijn passie.

Lees meer

AliA(BE)

De 18-jarige AliA goochelt met draaitafels en knopjes alsof het een koud kunstje is. Met beats rond hiphop, funk, future bass en wat niet meer raakt ze spieren tot in uw kleinste teen.

Lees meer
Poté + Juicy+ Susobrino (live), AliA & DTM Funk