Nordmann

+ Naga Ghost

Na de livestream, nu de live ervaring. Vorig jaar kwam Nordmann hun digitale albumrelease van In Velvet (Unday Records) binnen met een knal. Tijd dus om het ook in de zaal zelf te ervaren.

Naast hun respectievelijke solo- en zijprojecten werkten de bandleden van Nordmann in stilte aan een opvolger voor het succesvolle The Boiling Ground uit 2017. Samen met producer Jasper Maekelberg blikten ze tien nieuwe tracks in. De band spreekt van een nieuwe sound, met minder rock en meer elektronica die zich live vertaalt in een vijfmansbezetting. 

Support act Naga Ghost is het project van Christophe Claeys (Mark Lanegan Band, Amatorski) en Annelies Van Dinter (Echo Beatty, Bed Rugs). Uitgepuurde indietronica, ontstaan vanuit improvisaties waarin beide multi-instrumentalisten de grenzen van elkaars muzikale spectrum proberen te verleggen. Op debuutalbum the kinder one lives inside zweeft Naga Ghost tussen de innemende stem van Annelies, beklijvende elektronica, meeslepende klarinetbijdragen en percussie.

Nordmann(BE)

Nordmann beschikt over een sound vol verbeelding en suggestiviteit, spanning en ontlading. Het is zowel de weldadige roes als de instant kick voor zij die nood hebben aan een avontuur.

Lees meer

Naga Ghost(BE)

Naga Ghost is het project van Christophe Claeys (Mark Lanegan Band, Amatorski,...) en Annelies Van Dinter (Echo Beatty, Bed Rugs,...).

Lees meer
Nordmann+ Naga Ghost
Deuren
19:00
Voorverkoop
€ 17
Avondkassa
€ 20

Een organisatie van Democrazy en Handelsbeurs Concertzaal

De Handelsbeurs opent terug haar deuren voor concerten. Onder het huidige coronabeleid van de overheid gelden vanaf 1 september 2021 de volgende huisregels.

Algemene regels:

 • We zetten optimaal in op ons uitstekende ventilatiesysteem, voorzien van CO2-meters.
 • De meeste concerten zijn vrij toegankelijk, zonder controle van het Covid Safe Ticket.
  Uitgezonderd enkele concerten met hogere capaciteit, zie onder.
 • De gratis vestiaire wordt weer geopend. 
 • Bij clubconcerten en staande concerten mag er in de concertzaal weer gedronken worden.
 • Mondmaskers:
  • In de inkomhal en de concertzaal zijn mondmaskers niet verplicht.
  • In de foyer, de bar en de wc's geldt het horecabeleid: daar moet je bij verplaatsing wel je mondmasker dragen.

Uitzonderingen mét Covid Safe Controle

Dit concert heeft een capaciteit boven de 200 (september) of 500 (oktober, november, december) aanwezigen. Deze vinden plaats met controle op het Covid Safe Ticket, samen met je identiteitskaart. Een geldige RAT-test of PCR-test is ook toegestaan.

Tickethouders krijgen hierover vooraf een mail ter herinnering. Opgelet: geen Covid Safe Ticket betekent geen toegang tot het event, zelfs al heb je een geldig ticket!