Mo’ Juice x Huna: Acid Arab (live), Erol Alkan presents Disco 3000, Comité Hypnotisé

+ Mo Disko, Nico Juice, Huna Sounds

Dit event maakt deel uit van 40Y DEMOCRAZY. 11 dagen lang, van 31 oktober tot 10 november 2021, organiseren we 50 concerten & parties op 10 verschillende locaties om onze 40ste verjaardag te vieren. Het volledige programma vind je hier.

Mo' Juice en Huna verenigen de krachten om van 40Y DEMOCRAZY een dik feest te maken. Kan moeilijk anders, met kleppers als Acid Arab en Erol Alkan achter het stuur.  

Guido Minisky en Hervé Carvalho aka Acid Arab werden verliefd op Oosterse muziek tijdens een tripje naar Tunesië. Ze ontdekten er de magische mengeling van Oosterse vocalen muziek en scherpe, Westerse elektronica. Sinds debuutalbum "Musique De France" uit 2016 bedwelmt de crew uit Parijs zowel nachtclubs als festivals. 

Erol Alkan is al meer dan 20 jaar lang incontournable in het dancemilieu: zijn label Phantasy Sound, en zijn befaamde remixes (voor ondermeer Franz Ferdinand, The Rapture, Klaxons, etc.) zijn maar enkele van de vele fundamenten van zijn reputatie. Hij stelt Disco 3000 voor, een project dat hij zelf omschrijft als een eerbetoon aan de tijd van de cassettes en de singles, gebald in een 80 minuten durende trip van disco-prog, synths en Balearische ornamenten.

Om de boel op te warmen, komt Tim Van Hamel (Millionaire) dubben en freaken in zijn Comité Hypnotisé-gedaante. Mo Disko, Nico Juice en HUNA Sounds zijn de resident deejays van dienst.