Mo’ Juice x Huna: Acid Arab (live)

+ more tba

Dit event maakt deel uit van 40Y DEMOCRAZY. 11 dagen lang, van 31 oktober tot 10 november 2021, organiseren we 50 concerten & parties op 10 verschillende locaties om onze 40ste verjaardag te vieren. Het volledige programma vind je hier.

Mo' Juice en Huna verenigen de krachten om van 40Y DEMOCRAZY een dik feest te maken. En als er iéts is waarvan je zeker mag zijn, is het wel dat Acid Arab de dansvloer al-tijd in vuur en vlam zet. Guido Minisky en Hervé Carvalho werden verliefd op Oosterse muziek tijdens een tripje naar Tunesië. Ze ontdekten er de magische mengeling van Oosterse vocalen muziek en scherpe, Westerse elektronica. Sinds debuutalbum "Musique De France" uit 2016 bedwelmt de crew uit Parijs zowel nachtclubs als festivals. 

In 2019 kwam hun tweede langspeler uit, "Jdid", wat ‘nieuw’ betekent in het Arabisch. De plaat neemt je mee naar zowel de rokerige kelders van Istanbul, als naar uitgestrekte woestijnduinen. Er is ook een Belgische link, want Jdid kwam uit op het Brusselse Crammed Discs, en één van de nummers, Rajel, werd samen met de Tunesisch-Belgische producer Ammar 808 geschreven!

De volledige line-up kondigen we binnenkort aan!