Mo’ Juice x Huna: Acid Arab (live), Erol Alkan presents Disco 3000, Comité Hypnotisé

+ Mo Disko, Nico Juice, Huna Sounds

Dit event maakt deel uit van 40Y DEMOCRAZY. 11 dagen lang, van 31 oktober tot 10 november 2021, organiseren we 50 concerten & parties op 10 verschillende locaties om onze 40ste verjaardag te vieren. Het volledige programma vind je hier.

Mo' Juice en Huna verenigen de krachten om van 40Y DEMOCRAZY een dik feest te maken. Kan moeilijk anders, met kleppers als Acid Arab en Erol Alkan achter het stuur.  

Guido Minisky en Hervé Carvalho aka Acid Arab werden verliefd op Oosterse muziek tijdens een tripje naar Tunesië. Ze ontdekten er de magische mengeling van Oosterse vocalen muziek en scherpe, Westerse elektronica. Sinds debuutalbum "Musique De France" uit 2016 bedwelmt de crew uit Parijs zowel nachtclubs als festivals. 

Erol Alkan is al meer dan 20 jaar lang incontournable in het dancemilieu: zijn label Phantasy Sound, en zijn befaamde remixes (voor ondermeer Franz Ferdinand, The Rapture, Klaxons, etc.) zijn maar enkele van de vele fundamenten van zijn reputatie. Hij stelt Disco 3000 voor, een project dat hij zelf omschrijft als een eerbetoon aan de tijd van de cassettes en de singles, gebald in een 80 minuten durende trip van disco-prog, synths en Balearische ornamenten.

Om de boel op te warmen, komt Tim Van Hamel (Millionaire) dubben en freaken in zijn Comité Hypnotisé-gedaante. Mo Disko, Nico Juice en HUNA Sounds zijn de resident deejays van dienst.

Huna Sounds(BE)

Huna (Sounds) is een Gents muziek- en DJ-collectief met een focus op 'global sounding dance music.' Van Arab Techno en Maghreb Bass tot Afro Futurism en Eastern Hip Hop.

Lees meer

Comité Hypnotisé

Tim Van Hamel (Millionaire) heeft een nieuw project: Comité Hypnotisé. Op zijn nieuwe plaat 'Dubs Pour Oh La La' experimenteert hij naar hartenwens.

Lees meer

  Huna Sounds(BE)

  Huna (Sounds) is een Gents muziek- en DJ-collectief met een focus op 'global sounding dance music.' Van Arab Techno en Maghreb Bass tot Afro Futurism en Eastern Hip Hop.

  Lees meer

  Acid Arab(FR)

  Noem ze gerust grondleggers van de technoriëntaalse muziek. Acid Arab aka de magische mengeling van Oosterse muziek en elektronica, acid house tot techno. Knallen!

  Lees meer

  Erol Alkan(UK)

  Erol Alkan is een Londen–based DJ/producer met Turkse roots. Maar ook organisator annex promotor en oprichter van de hippe clubnights ‘Going Underground’ en later ‘Trash’. Van midden jaren...

  Lees meer

  Mo Disko(BE)

  Mo Disko aka Dirty Mind aka deel van Disko Drunkards. Ook bekend als Mo van Mo & Benoelie aka the Glimmers. Berucht en bemind omwille van zijn uitstekende platenkeuze (luister maar naar de Free...

  Lees meer

  Nico Juice(BE)

  Als bezieler van de Mo’ Juice parties, achter de decks als het duo Juice Blenders, als organisator van de Democrazy-concerten,... Nico Juice is een vaste waarde in het Gentse muzieklandschap.

  Lees meer
  Mo’ Juice x Huna: Acid Arab (live), Erol Alkan presents Disco 3000, Comité Hypnotisé+ Mo Disko, Nico Juice, Huna Sounds
  Deuren
  22:00
  Voorverkoop
  € 25
  Avondkassa
  € 29

  We volgen de door de overheid opgelegde maatregelen rond Corona. Vergeet zeker je Covid Safe Ticket en ID (of een ander identiteitsbewijs) niet. Je Covid Safe Ticket is geldig als je voldoet aan één van de volgende voorwaarden:

  • 14 dagen na de eerste (J&J) of tweede prik (overige vaccins).
  • Na herstel van Covid 19. Dit wil zeggen 11 dagen na een negatieve PCR, tot 180 dagen na besmetting. 
  • Een negatieve PCR-test: Dag van afname + 48 uur (bv. donderdag om 10 uur getest is een groen scherm tot en met zaterdag middernacht).
  • Een negatieve RAT-test (antigeentest):  Dag van afname + 24 uur (bv. donderdag om 10 uur getest is een groen scherm tot en met vrijdag middernacht). De test moet zijn afgenomen en geregistreerd door medisch personeel.
  •  Kinderen < 12 jaar krijgen altijd toegang. 11 jaar geen CST, 12 jaar wel CST.

  Een zelftest is onder geen enkele omstandigheid een geldig bewijs.

  Meer info over de Covid-maatregelen via https://bit.ly/3z4K7wD