STUFF.

STUFF. kennen we ondertussen als de Belgische vijfkoppige instrumentale liveband die je meeneemt op een groovy rit met eclectische klanken die fladderen tussen hiphop, avant-garde, jazz, funk en elektro, begeleid door Lander Gyselinck op drums.

Inmiddels is het vijftal toe aan z’n derde album T(h)reats dat in binnen- en buitenland op superlatieven wordt onthaald. Sommige tracks gaan uit van composities, andere zijn bewerkingen van improsessies. We zagen STUFF. recent tijdens een indrukwekkend (en uitverkocht) concert op DOKFocus Knack zag de band tekeergaan op Gent Jazz en gaf de band maar liefst 5 (!) sterren.  Dit is vandaag de dag misschien wel de beste live-act van de lage landen. 

“Na uren praten, filosoferen en fantaseren over wat de nieuwe aanpak van het album zou kunnen zijn, kwam er niets concreets naar voren. Toen begonnen we gewoon muziek te maken om te zien waar we zouden eindigen, zoals we altijd hebben gedaan. Als gevolg hiervan, in deze tijd en met deze groep van mensen is dit wat er van kwam.” - STUFF.

STUFF.(BE)

Meest avontuurlijke en eclectische electronica-live act die je in de verre omstreken van Europa aantreft. Hun unieke sound comibineert jazz, hiphop, glitch, fusion en ontelbare elektronische sounds.

Lees meer

Videos

STUFF.
Koop tickets
Deuren
19:00
Voorverkoop
€ 21
Avondkassa
€ 25

Een organisatie van Democrazy en Handelsbeurs Concertzaal

De Handelsbeurs opent terug haar deuren voor concerten. Onder het huidige coronabeleid van de overheid gelden vanaf 1 september 2021 de volgende huisregels.

Algemene regels:

 • We zetten optimaal in op ons uitstekende ventilatiesysteem, voorzien van CO2-meters.
 • De meeste concerten zijn vrij toegankelijk, zonder controle van het Covid Safe Ticket.
  Uitgezonderd enkele concerten met hogere capaciteit, zie onder.
 • De gratis vestiaire wordt weer geopend. 
 • Bij clubconcerten en staande concerten mag er in de concertzaal weer gedronken worden.
 • Mondmaskers:
  • In de inkomhal en de concertzaal zijn mondmaskers niet verplicht.
  • In de foyer, de bar en de wc's geldt het horecabeleid: daar moet je bij verplaatsing wel je mondmasker dragen.

Uitzonderingen mét Covid Safe Controle

Dit concert heeft een capaciteit boven de 200 (september) of 500 (oktober, november, december) aanwezigen. Deze vinden plaats met controle op het Covid Safe Ticket, samen met je identiteitskaart. Een geldige RAT-test of PCR-test is ook toegestaan.

Tickethouders krijgen hierover vooraf een mail ter herinnering. Opgelet: geen Covid Safe Ticket betekent geen toegang tot het event, zelfs al heb je een geldig ticket! 

Line-up