STUFF.

+ Dishwasher_

STUFF. kennen we ondertussen als de Belgische vijfkoppige instrumentale liveband die je meeneemt op een groovy rit met eclectische klanken die fladderen tussen hiphop, avant-garde, jazz, funk en elektro, begeleid door Lander Gyselinck op drums.

Inmiddels is het vijftal toe aan z’n derde album T(h)reats dat in binnen- en buitenland op superlatieven wordt onthaald. Sommige tracks gaan uit van composities, andere zijn bewerkingen van improsessies. We zagen STUFF. recent tijdens een indrukwekkend (en uitverkocht) concert op DOKFocus Knack zag de band tekeergaan op Gent Jazz en gaf de band maar liefst 5 (!) sterren.  Dit is vandaag de dag misschien wel de beste live-act van de lage landen. 

“Na uren praten, filosoferen en fantaseren over wat de nieuwe aanpak van het album zou kunnen zijn, kwam er niets concreets naar voren. Toen begonnen we gewoon muziek te maken om te zien waar we zouden eindigen, zoals we altijd hebben gedaan. Als gevolg hiervan, in deze tijd en met deze groep van mensen is dit wat er van kwam.” - STUFF.

Met Dishwasher_ maken Arno Grootaers (Pavlove), Werend Van Den Bossche (Suura) en Louise van den Heuvel (Supernova) jazz voor mensen die niet van jazz houden.  De muzikanten proberen de grenzen tussen genres open te breken om zo tot een unieke sound en stijl te komen. De liefde en interesse voor elektronische muziek, gecombineerd met improvisatie, vormen de rode draad doorheen de composities. 

STUFF.(BE)

Meest avontuurlijke en eclectische electronica-live act die je in de verre omstreken van Europa aantreft. Hun unieke sound comibineert jazz, hiphop, glitch, fusion en ontelbare elektronische sounds.

Lees meer

Videos

STUFF.+ Dishwasher_
18.05.22
Deuren
19:00
Voorverkoop
€ 21
Avondkassa
€ 26,50

Omwille van de Covidmaatregelen werd dit concert uitgesteld naar 18 mei 2022. De gekochte tickets blijven geldig voor deze nieuwe datum. Ticketkopers worden per mail op de hoogte gebracht.