STUFF.

STUFF. kennen we ondertussen als de Belgische vijfkoppige instrumentale liveband die je meeneemt op een groovy rit met eclectische klanken die fladderen tussen hiphop, avant-garde, jazz, funk en elektro, begeleid door Lander Gyselinck op drums.

Inmiddels is het vijftal toe aan z’n derde album T(h)reats dat in binnen- en buitenland op superlatieven wordt onthaald. Sommige tracks gaan uit van composities, andere zijn bewerkingen van improsessies. We zagen STUFF. recent tijdens een indrukwekkend (en uitverkocht) concert op DOKFocus Knack zag de band tekeergaan op Gent Jazz en gaf de band maar liefst 5 (!) sterren.  Dit is vandaag de dag misschien wel de beste live-act van de lage landen. 

“Na uren praten, filosoferen en fantaseren over wat de nieuwe aanpak van het album zou kunnen zijn, kwam er niets concreets naar voren. Toen begonnen we gewoon muziek te maken om te zien waar we zouden eindigen, zoals we altijd hebben gedaan. Als gevolg hiervan, in deze tijd en met deze groep van mensen is dit wat er van kwam.” - STUFF.

STUFF.(BE)

Meest avontuurlijke en eclectische electronica-live act die je in de verre omstreken van Europa aantreft. Hun unieke sound comibineert jazz, hiphop, glitch, fusion en ontelbare elektronische sounds.

Lees meer

Videos

STUFF.
Koop tickets
Deuren
19:00
Voorverkoop
€ 21
Avondkassa
€ 25

foto (c) Alexander Popelier
Een organisatie van Democrazy en Handelsbeurs Concertzaal

Line-up