STUFF.

+ Dishwasher_

STUFF. kennen we ondertussen als de Belgische vijfkoppige instrumentale liveband die je meeneemt op een groovy rit met eclectische klanken die fladderen tussen hiphop, avant-garde, jazz, funk en elektro, begeleid door Lander Gyselinck op drums.

Inmiddels is het vijftal toe aan z’n derde album T(h)reats dat in binnen- en buitenland op superlatieven wordt onthaald. Sommige tracks gaan uit van composities, andere zijn bewerkingen van improsessies. We zagen STUFF. recent tijdens een indrukwekkend (en uitverkocht) concert op DOKFocus Knack zag de band tekeergaan op Gent Jazz en gaf de band maar liefst 5 (!) sterren.  Dit is vandaag de dag misschien wel de beste live-act van de lage landen. 

“Na uren praten, filosoferen en fantaseren over wat de nieuwe aanpak van het album zou kunnen zijn, kwam er niets concreets naar voren. Toen begonnen we gewoon muziek te maken om te zien waar we zouden eindigen, zoals we altijd hebben gedaan. Als gevolg hiervan, in deze tijd en met deze groep van mensen is dit wat er van kwam.” - STUFF.

Met Dishwasher_ maken Arno Grootaers (Pavlove), Werend Van Den Bossche (Suura) en Louise van den Heuvel (Supernova) jazz voor mensen die niet van jazz houden.  De muzikanten proberen de grenzen tussen genres open te breken om zo tot een unieke sound en stijl te komen. De liefde en interesse voor elektronische muziek, gecombineerd met improvisatie, vormen de rode draad doorheen de composities. 

STUFF.(BE)

Meest avontuurlijke en eclectische electronica-live act die je in de verre omstreken van Europa aantreft. Hun unieke sound comibineert jazz, hiphop, glitch, fusion en ontelbare elektronische sounds.

Lees meer

Videos

STUFF.+ Dishwasher_
Koop tickets
Deuren
19:00
Voorverkoop
€ 21
Avondkassa
€ 25

We volgen de door de overheid opgelegde maatregelen rond Corona. 

Wegens de verstrengde maatregelen is het dragen van een mondmasker verplicht tijdens dit concert. Vergeet naast je mondmasker zeker je Covid Safe Ticket en ID (of een ander identiteitsbewijs) niet. Je Covid Safe Ticket is geldig als je voldoet aan één van de volgende voorwaarden:

  • 14 dagen na de eerste (J&J) of tweede prik (overige vaccins).
  • Na herstel van Covid 19. Dit wil zeggen 11 dagen na een negatieve PCR, tot 180 dagen na besmetting. 
  • Een negatieve PCR-test: Dag van afname + 48 uur (bv. donderdag om 10 uur getest is een groen scherm tot en met zaterdag middernacht).
  • Een negatieve RAT-test (antigeentest):  Dag van afname + 24 uur (bv. donderdag om 10 uur getest is een groen scherm tot en met vrijdag middernacht). De test moet zijn afgenomen en geregistreerd door medisch personeel.
  •  Kinderen < 12 jaar krijgen altijd toegang. 11 jaar geen CST, 12 jaar wel CST.

Een zelftest is onder geen enkele omstandigheid een geldig bewijs.

Meer info over de Covid-maatregelen via https://bit.ly/3z4K7wD