Boomtown dag 1 — Unday Label Night (Kiosk Kouter)

Millionaire, Dans Dans, Elias en Sam De Nef

Van dinsdag 24 tot vrijdag 27 augustus strijkt het gratis openluchtfestival Boomtown neer op de Gentse Kouter en in de prachtige Opera. Democrazy zet mee haar schouders onder het festival en presenteert een editie die kleiner, maar fijner dan ooit is. 

Het festival opent met een avond rond het Gentse kwaliteitslabel Unday. Ze brengen misschien wel de spannendste Belgische artiesten van het moment mee: Dans DansEliasSam De Nef én niemand minder dan Millionaire als headliner! 

In het prachtige salon ‘Lully’ in de Opera gaan drie veelbelovende bands uit het kansenparcours van Sound Track dag 1 te lijf: JibranMoody Mae en Coline & Toitoine

Dans Dans

Jazz zonder stoflaag, rock zonder oogkleppen en avant-garde zonder pretentie. Op 17 november werd hun nieuwe album “3” gerealesed (Unday/News), dubbel LP/CD/Itunes en opgenomen door Koen Gisen....

Lees meer

Elias(BE)

De afgelopen tien jaar schuimde Elias muziekclubs en festivals in binnen-en buitenland af als drummer in verschillende bands. In 2021 is hij klaar voor de onthulling van een soloproject.

Lees meer

Millionaire(BE)

Na de snaren beroerd te hebben bij Evil Superstars en dEUS bracht Tim Vanhamel in 2001 een eerste album uit met Millionaire: Outside The Simian Flock. Muse en Queens of the Stone Age outten zich als...

Lees meer

Videos

Boomtown dag 1 — Unday Label Night (Kiosk Kouter)Millionaire, Dans Dans, Elias en Sam De Nef
di 24.08.21
Deuren
17:00

Op 18 juli heeft de overheid het Covid Safe Ticket ingevoerd om festivals en evenementen veilig te organiseren. Dit ticket geeft iedereen toegang die volledig gevaccineerd is (minstens 2 weken voor het evenement), recent negatief testte (maximum 48 uur voor aanvang) of in de laatste zes maanden besmet raakte met het Coronavirus.

Meer info • Covid Safe Ticket

De concerten op de Kiosk en GEM stage zijn gratis. Binnen in de prachtige Lullyzaal van de Opera zijn betalende concerten van Tsar B, David Numwami en Ansatz Der Machine, telkens aan €14 / ticket. Koop je tickets op tijd: de plaatsen zijn zéér beperkt.

De deuren van het festivalterrein openen elke dag om 17:00. Het einde is voorzien om 23:00.