Boomtown dag 2 — Out The Frame (Kiosk Kouter)

met MC Yallah & Debmaster, Miss Angel, Abrahamblue., BRYN, Ashley Morgan, M I M I en David Numwami.

Van dinsdag 24 tot vrijdag 27 augustus strijkt het gratis openluchtfestival Boomtown neer op de Gentse Kouter en in de prachtige Opera. Democrazy zet mee haar schouders onder het festival en presenteert een editie die kleiner, maar fijner dan ooit is. 

Woensdag slaat Boomtown de handen in elkaar met hiphop festival Out The Frame. En dat levert vuurwerk op, met namen als Miss AngelAbrahamblue., BRYNAshley Morgan en M I M I. De dag afsluiten met een bang nemen MC Yallah & Debmaster voor hun rekening. Verken het immer uitdijende universum van de hiphop!

David Numwami geeft het beste van zichzelf in de Opera.

M I M I

M i m i brengt afro-futuristische elektronica, betoverende ritmes en percussie en de heetste nummers van nu.

Lees meer

abrahamblue.(BE)

Abraham Blue is een Antwerpse zanger, producer, componist en visual artist. Sinds we van zijn bestaan hoorden via de LA based Soulection crew, staat Abraham non-stop op repeat. Voor fans van classic...

Lees meer

  Ashley Morgan(BE)

  Met zijn wortels in meer experimentele elektronische muziek en zijn latere uitstapjes naar rap, flirt hij nu als zanger ook met meer conventionele popstructuren.

  Lees meer

  Miss Angel(BE)

  Miss Angel’s sound is sterk beïnvloed door UK grime, old school hip-hop and vrouwelijke MCs. Ze werd ondertussen opgemerkt door MNM, was te gast bij StuBru en kreeg Chase over de vloer. One to watch!

  Lees meer

  M I M I

  M i m i brengt afro-futuristische elektronica, betoverende ritmes en percussie en de heetste nummers van nu.

  Lees meer

  Videos

  Boomtown dag 2 — Out The Frame (Kiosk Kouter)met MC Yallah & Debmaster, Miss Angel, Abrahamblue., BRYN, Ashley Morgan, M I M I en David Numwami.
  25.08.21
  Deuren
  17:00

  Op 18 juli heeft de overheid het Covid Safe Ticket ingevoerd om festivals en evenementen veilig te organiseren. Dit ticket geeft iedereen toegang die volledig gevaccineerd is (minstens 2 weken voor het evenement), recent negatief testte (maximum 48 uur voor aanvang) of in de laatste zes maanden besmet raakte met het Coronavirus.

  Meer info

  De concerten op de Kiosk en GEM stage zijn gratis. Binnen in de prachtige Lullyzaal van de Opera zijn betalende concerten van Tsar B, David Numwami en Ansatz Der Machine, telkens aan €14 / ticket. Koop je tickets op tijd: de plaatsen zijn zéér beperkt.

  De deuren van het festivalterrein openen elke dag om 17:00. Het einde is voorzien om 23:00.