Boomtown dag 4 — Open Air

met Nosedrip b2b Orpheu The Wizard, San Soda en AliA B2B DTM Funk. En Ansatz Der Maschine in de opera.

Van dinsdag 24 tot vrijdag 27 augustus strijkt het gratis openluchtfestival Boomtown neer op de Gentse Kouter en in de prachtige Opera. Democrazy zet mee haar schouders onder het festival en presenteert een editie die kleiner, maar fijner dan ooit is. 

Ziggy Devriendt ofte Nosedrip is het brein achter het label Stroom uit Oostende en brengt mensen aan het dansen met heel veel obscure platen. Hij volgt geen enkele trend, weigert te hervallen in genres en verbaast vriend en vijand met eigenzinnige, compromisloze selecties. Amsterdamse dj en Red Light Radio-geestesvader Orpheu The Wizard wordt al jarenlang geroemd om de obscure en weirde platen waarmee hij hele massa’s aan het dansen krijgt: van Chinese synthpop tot Braziliaanse protohouse en wave uit het Oostblok.  De twee gaan samen op muzikaal avontuur tijdens een b2b-set.

Samen met AliADTM Funk en San Soda sluiten ze Boomtown af met een (compleet verantwoorde) kolkende Open Air party!

San Soda(BE)

Sinds onze eigen house-trots San Soda naar Berlijn verhuisde, zijn z'n dj-sets voor thuispubliek zeldzaam geworden. Laat dus deze kans niet liggen om één van de spilfiguren van We Play House en FCL...

Lees meer

Videos

Boomtown dag 4 — Open Airmet Nosedrip b2b Orpheu The Wizard, San Soda en AliA B2B DTM Funk. En Ansatz Der Maschine in de opera.
27.08.21
Deuren
17:00

Op 18 juli heeft de overheid het Covid Safe Ticket ingevoerd om festivals en evenementen veilig te organiseren. Dit ticket geeft iedereen toegang die volledig gevaccineerd is (minstens 2 weken voor het evenement), recent negatief testte (maximum 48 uur voor aanvang) of in de laatste zes maanden besmet raakte met het Coronavirus.

Meer info • Covid Safe Ticket

De concerten op de Kiosk en GEM stage zijn gratis. Binnen in de prachtige Lullyzaal van de Opera zijn betalende concerten van Tsar B, David Numwami en Ansatz Der Machine, telkens aan €14 / ticket. Koop je tickets op tijd: de plaatsen zijn zéér beperkt.

De deuren van het festivalterrein openen elke dag om 17:00. Het einde is voorzien om 23:00.