Boomtown dag 1 — Sound Track (Opera)

Jibran, Moody Mae en Coline & Toitoine

Van dinsdag 24 tot vrijdag 27 augustus strijkt het gratis openluchtfestival Boomtown neer op de Gentse Kouter en in de prachtige Opera. Democrazy zet mee haar schouders onder het festival en presenteert een editie die kleiner, maar fijner dan ooit is. 

De Gentse Opera maakt opnieuw deel uit van Boomtown en zorgt voor enkele intieme concerten en presentaties in het prachtige salon ‘Lully’. Op dinsdag gaan we van start met straffe bands uit het kansenparcours van Sound Track: JibranMoody Mae en Coline & Toitoine.  Drie té ontdekken en veelbelovende artiesten.

Toegang is gratis, mits reservatie!

Coline & Toitoine(BE)

Coline wisselt gitaar, ukelele en bas af met vocale capriolen. Antoine jongleert met synthesizers, percussie en piano. Samen zorgen ze voor een dansbare smeltkroes van eigen makelij,

Lees meer

Moody Mae(BE)

Maak je klaar voor een wervelwind aan soulvolle grooves, oprechte, aangrijpende rhymes en pure energie!

Lees meer

Jibran(BE)

Antwerpse straatmuzikant gone singer-songwriter en finalist van De Nieuwe Lichting 2021

Lees meer

Videos

Boomtown dag 1 — Sound Track (Opera)Jibran, Moody Mae en Coline & Toitoine
24.08.21
Deuren
18:00

Op 18 juli heeft de overheid het Covid Safe Ticket ingevoerd om festivals en evenementen veilig te organiseren. Dit ticket geeft iedereen toegang die volledig gevaccineerd is (minstens 2 weken voor het evenement), recent negatief testte (maximum 48 uur voor aanvang) of in de laatste zes maanden besmet raakte met het Coronavirus.

Meer info • Covid Safe Ticket

De concerten op de Kiosk en GEM stage zijn gratis. Binnen in de prachtige Lullyzaal van de Opera zijn betalende concerten van Tsar B, David Numwami en Ansatz Der Machine, telkens aan €14 / ticket. Koop je tickets op tijd: de plaatsen zijn zéér beperkt.

De deuren van het festivalterrein openen elke dag om 17:00. Het einde is voorzien om 23:00.