Boomtown dag 2 — David Numwami (Opera)

Van dinsdag 24 tot vrijdag 27 augustus strijkt het gratis openluchtfestival Boomtown neer op de Gentse Kouter en in de prachtige Opera. Democrazy zet mee haar schouders onder het festival en presenteert een editie die kleiner, maar fijner dan ooit is. 

Songwriter-componist-producer David Numwami is een alleskunner. Dat bewees hij al toen hij nog onder de naam Le Colisée opereerde en op licht geniale wijze pop en experimenteel wist te verenigen. Sinds dat project zat David niet stil: hij speelde in de bands van Charlotte Gainsbourg en Frànçois and the Atlas Mountains, kroop de studio in met Nicolas Godin (Air) & Xavier Veilhan (Biennale de Venise) en ging met de Fresh On the Scene-award (Red Bull Elektropedia Awards 2020) lopen. In 2021 kwam debuutalbum "Numwami World" uit. Wederom een bewijs dat zijn geboortenaam niet voor niets koning David betekent.


Videos

Boomtown dag 2 — David Numwami (Opera)
25.08.21
Deuren
20:00
Voorverkoop
€ 14
Avondkassa
€ 17

Op 18 juli heeft de overheid het Covid Safe Ticket ingevoerd om festivals en evenementen veilig te organiseren. Dit ticket geeft iedereen toegang die volledig gevaccineerd is (minstens 2 weken voor het evenement), recent negatief testte (maximum 48 uur voor aanvang) of in de laatste zes maanden besmet raakte met het Coronavirus.

Meer info • Covid Safe Ticket

De concerten op de Kiosk en GEM stage zijn gratis. Binnen in de prachtige Lullyzaal van de Opera zijn betalende concerten van Tsar B, David Numwami en Ansatz Der Machine, telkens aan €14 / ticket. Koop je tickets op tijd: de plaatsen zijn zéér beperkt.

De deuren van het festivalterrein openen elke dag om 17:00. Het einde is voorzien om 23:00.