Palace

+ Chartreuse

De Britse band Palace keert terug met het langverwachte derde album Shoals, opvolger van het in 2019 verschenen Life After. De Londense band bracht in 2016 debuutalbum So Long Forever uit, waarmee ze werden onthaald als de nieuwe grote indiehelden, dankzij hun zo typerende sound met dromerige indiepop en blues-invloeden. Ze mochten meteen aanschuiven in het rijtje van bands als Shame, Flohio, Mahalia en Sports Team. Een nieuwe generatie Britse bands, die klaarstaan om de fakkel over te nemen van The Kooks, Kasabian, Muse en Coldplay

Support act Chartreuse is de vierkoppige band uit Birmingham, opgericht door Michael Wagstaff en Harriet Wilson in 2014. Nummers als “Things Are Changing Too Quickly” verraden invloeden van zowel King Krule als Radiohead. Verwacht donkere pop met geladen melodieën. Hun laatste EP Is It Autumn Already?  ademt warmte en intimiteit. De psychedelische sound en warme vocals voelen haast therapeutisch aan. Een band om in de gaten te houden!

Chartreuse(UK)

Chartreuse is een vierkoppige band uit Birmingham. Nummers als “Things Are Changing Too Quickly” verraden invloeden van zowel Ben Howard en King Krule als Radiohead.

Lees meer

Palace(UK)

De Britse band Palace keert terug met het langverwachte derde album Shoals, opvolger van het in 2019 verschenen Life After.

Lees meer

Videos

Palace+ Chartreuse
04.09.22
Deuren
19:30
Voorverkoop
€ 16
Avondkassa
€ 19

Omwille van de Covidmaatregelen werd dit concert verplaatst naar 4 september 2022. De gekochte tickets blijven geldig voor deze nieuwe datum. Ticketkopers werden per mail op de hoogte gebracht.