SX Unplugged

"SX toont zich zoals u ze nooit eerder te zien kreeg: 'SX Unplugged’."

SX, de Kortrijkse groep rond Benjamin Desmet en Stefanie Callebaut, volledig ontdaan van hun diep doordrongen elektronische geluid waarmee ze vandaag reeds tien jaar het universum betoveren.  Na het gouden debuutalbum Arche (2012) en wonderbaarlijke opvolgers Alphabet (2016) en Eros (2018) toont SX zich nu in een uitzonderlijk pure vorm. 

'SX Unplugged' is een bijzondere live metamorfose van hun gekende repertoire én nieuwe muziek. Stefanie en Benjamin werken hiervoor samen met topmuzikanten Tijl Pyrins (SX) Tom Coghe (Goose) en Tom Pintens (Tamino, Het Zesde metaal). 
 
Met magische nummers als 'Black Video', ‘Gold', ‘Hurts’, 'Designed / Desire' en een ijzersterke live reputatie die ze door het betreden van de grootste nationale- en vele internationale podia wisten op te bouwen, staat SX gelijk aan het onderduiken in een wereld, een avontuur, een unieke ervaring. 

SX(BE)

In 2011 landde SX op aarde met hun exotische single 'Black Video’, een magnetisch nummer die van het duo dé revelatie in de Belgische muziekscene maakte.

Lees meer

Videos