Annelie

We kennen Annelie als toetseniste bij Eefje De Visser. Als songwriter verkent de Nederlandse haar solowerk binnen de grenzen van één enkel instrument: de piano. Dit stelt haar in staat om haar puurste, meest openhartige zelf te laten horen. Haar songs zijn een mix van geluid, stem, melodie en ritme die in harmonie samenwerken om ofwel een verhaal te vertellen of een gevoel op te roepen.

Annelie(NL)

We kennen Annelie als toetseniste bij Eefje De Visser. Als songwriter verkent de Nederlandse haar solowerk binnen de grenzen van één enkel instrument: de piano.

Lees meer
Annelie
Deuren
19:00
Voorverkoop
€ 11
Avondkassa
€ 14

We volgen de door de overheid opgelegde maatregelen rond Corona. Vergeet zeker je Covid Safe Ticket en ID (of een ander identiteitsbewijs) niet. Je Covid Safe Ticket is geldig als je voldoet aan één van de volgende voorwaarden:

  • 14 dagen na de eerste (J&J) of tweede prik (overige vaccins).
  • Na herstel van Covid 19. Dit wil zeggen 11 dagen na een negatieve PCR, tot 180 dagen na besmetting. 
  • Een negatieve PCR-test: Dag van afname + 48 uur (bv. donderdag om 10 uur getest is een groen scherm tot en met zaterdag middernacht).
  • Een negatieve RAT-test (antigeentest):  Dag van afname + 24 uur (bv. donderdag om 10 uur getest is een groen scherm tot en met vrijdag middernacht). De test moet zijn afgenomen en geregistreerd door medisch personeel.
  •  Kinderen < 12 jaar krijgen altijd toegang. 11 jaar geen CST, 12 jaar wel CST.

Een zelftest is onder geen enkele omstandigheid een geldig bewijs.

Meer info over de Covid-maatregelen via https://bit.ly/3z4K7wD