Jan Swerts

+ Illuminine (trio)

Jan Swerts levert met Oud Zeer zijn vierde album af, waarop de prachtige stilte van graven wordt bezongen. Een moment van ingetogen grafduinen voor mensen die houden van de ruimte tussen het tijdelijke en het eeuwige. In zijn typische mix van singer-songwriter en klassiek herinnert Swerts de luisteraar aan het troostende feit dat we er weldra nooit meer zullen zijn. De plaat komt uit bij Unday Records.

Na Weg (2010), Anatomie van de melancholie (2013) en Schaduwland (2016) voelt dit voor Swerts als een logische volgende stap aan. Al zijn hele leven is hij nieuwsgierig naar wat de tand des tijds met de mens uitricht, met zichzelf niet het minst, en dan zijn begraafplaatsen nooit ver weg. 

Illuminine is het muzikaal project van Kevin Imbrechts. Sinds de titelloze debuutplaat in 2015 cirkelt hij rond de rotonde waar Nils Frahm, Olafur Arnalds en A Winge Victory For The Sullen samenkomen. Serene, geïnspireerde eenvoud in een naadloze mix van neo-klassiek, post-rock en ambient.

Illuminine(BE)

Nils Frahm, Ólafur Arnalds en A Winged Victory For The Sullen verwelkomen met Illuminine, het geesteskind van Kevin Imbrechts, een nieuw gezinslid. Jarenlang experimenteerde Kevin Imbrechts in...

Lees meer
  Jan Swerts+ Illuminine (trio)
  Deuren
  19:00
  Voorverkoop
  € 18
  Avondkassa
  € 21

  We volgen de door de overheid opgelegde maatregelen rond Corona. Vergeet zeker je Covid Safe Ticket en ID (of een ander identiteitsbewijs) niet. 

  Wegens de verstrengde maatregelen is het dragen van een mondmasker verplicht tijdens dit concert. Vergeet naast je mondmasker zeker je Covid Safe Ticket en ID (of een ander identiteitsbewijs) niet. Je Covid Safe Ticket is geldig als je voldoet aan één van de volgende voorwaarden:

  • 14 dagen na de eerste (J&J) of tweede prik (overige vaccins).
  • Na herstel van Covid 19. Dit wil zeggen 11 dagen na een negatieve PCR, tot 180 dagen na besmetting. 
  • Een negatieve PCR-test: Dag van afname + 48 uur (bv. donderdag om 10 uur getest is een groen scherm tot en met zaterdag middernacht).
  • Een negatieve RAT-test (antigeentest):  Dag van afname + 24 uur (bv. donderdag om 10 uur getest is een groen scherm tot en met vrijdag middernacht). De test moet zijn afgenomen en geregistreerd door medisch personeel.
  •  Kinderen < 12 jaar krijgen altijd toegang. 11 jaar geen CST, 12 jaar wel CST.

  Een zelftest is onder geen enkele omstandigheid een geldig bewijs.

  Meer info over de Covid-maatregelen via https://bit.ly/3z4K7wD