Squirrel Flower

Squirrel Flower is het muzikale project van de Amerikaanse songwriter en multi-instrumentalist Ella Williams. Anderhalf jaar geleden debuteerde ze met I Was Born Swimming. Achter de knoppen zat schoon volk als Adrianne Lenker en Gabe Wax (Soccer Mommy).  Het zal niet verbazen dat gitaren het geluid van het album domineerden. Fans van Torres, Phoebe Bridgers en Big Thief hadden er op slag een nieuwe held bij. 

Opvolger Planet (I) laat meer keyboards horen, met dank aan de inbreng van o.a. Portishead’s Adrian Utley. Het album is meer gelaagd dan zijn voorganger, de sterke productie van Ali Chant (PJ Harvey, Perfume Genius) draagt bij aan de rijke sound die je hoort op prachtige singles als Hurt A Fly, I’ll Go Running en Flames And Flat Tires. Van melancholie naar euforie met een verleidelijke combinatie van indiefolk en -rock, what's not to like?

Squirrel Flower
do 05.05.22
Koop tickets
Deuren
20:00
Voorverkoop
€ 13
Avondkassa
€ 16

We volgen de door de overheid opgelegde maatregelen rond Corona. Vergeet zeker je Covid Safe Ticket en ID (of een ander identiteitsbewijs) niet. Je Covid Safe Ticket is geldig als je voldoet aan één van de volgende voorwaarden:

  • 14 dagen na de eerste (J&J) of tweede prik (overige vaccins).
  • Na herstel van Covid 19. Dit wil zeggen 11 dagen na een negatieve PCR, tot 180 dagen na besmetting. 
  • Een negatieve PCR-test: Dag van afname + 48 uur (bv. donderdag om 10 uur getest is een groen scherm tot en met zaterdag middernacht).
  • Een negatieve RAT-test (antigeentest):  Dag van afname + 24 uur (bv. donderdag om 10 uur getest is een groen scherm tot en met vrijdag middernacht). De test moet zijn afgenomen en geregistreerd door medisch personeel.
  •  Kinderen < 12 jaar krijgen altijd toegang. 11 jaar geen CST, 12 jaar wel CST.

Een zelftest is onder geen enkele omstandigheid een geldig bewijs.

Meer info over de Covid-maatregelen via https://bit.ly/3z4K7wD