Sylvie Kreusch

+ Loverman

Sylvie Kreusch is al jaren één van ‘s lands meest indrukwekkende en opwindende live artiesten. En dat is ook de buitenwacht niet ontgaan, gezien de aandacht in toonaangevende media als The Washington Post, The New York Times en Dazed. Ze maakt dan ook bij uitstek visuele kunst in samenwerking met Azzaro Couture, regisseurs Alessandro Cangelli en Lukas Dhont, fotograaf Joost Vandebrug en stylist Tom Eerehout.

Na passages in Soldier’s Heart en Warhaus treedt ze nu zelf volop in het voetlicht met debuutalbum Montbray naar het gelijknamige Normandische dorp. Opnieuw een unieke mix van stijlen en invloeden met mysterieuze en suggestieve ondertoon. Dit moet ‘em dus zijn: de ultieme verovering van de Concertzaal van de Vooruit. ‘You better run, man / Run as fast as you can.’

Loverman(BE)

Loverman is het soloproject van James De Graef (Shht, Partners). Zijn debuutsingle 'Into The Night' is een eerste voorproefje van zijn singer-songwriter muziek die "twisted, donker en punky" is.

Lees meer

Sylvie Kreusch(BE)

Sylvie Kreusch brengt baanbrekende muziek en visuele kunst die haar tot één van de meest indrukwekkende en opwindende artiesten in Europa maken.

Lees meer

Videos

Sylvie Kreusch+ Loverman
Uitverkocht
Deuren
19:30
Voorverkoop
€ 18
Avondkassa
€ 22