Sylvie Kreusch

Sylvie Kreusch is al jaren één van ‘s lands meest indrukwekkende en opwindende live artiesten. En dat is ook de buitenwacht niet ontgaan, gezien de aandacht in toonaangevende media als The Washington Post, The New York Times en Dazed. Ze maakt dan ook bij uitstek visuele kunst in samenwerking met Azzaro Couture, regisseurs Alessandro Cangelli en Lukas Dhont, fotograaf Joost Vandebrug en stylist Tom Eerehout.

Na passages in Soldier’s Heart en Warhaus treedt ze nu zelf volop in het voetlicht met debuutalbum Montbray naar het gelijknamige Normandische dorp. Opnieuw een unieke mix van stijlen en invloeden met mysterieuze en suggestieve ondertoon. Dit moet ‘em dus zijn: de ultieme verovering van de Concertzaal van de Vooruit. ‘You better run, man / Run as fast as you can.’

Sylvie Kreusch(BE)

Warhaus-wederhelft en voormalige frontvrouw van Soldier's Heart (r.i.p.) begint aan een solo-avontuur! Eigenzinnige pop, gehuld in futuristische, exotische én enigmatische sferen.

Lees meer

Videos

Sylvie Kreusch
Koop tickets
Deuren
21:00
Voorverkoop
€ 18
Avondkassa
€ 22

We volgen de door de overheid opgelegde maatregelen rond Corona. Vergeet zeker je Covid Safe Ticket en ID (of een ander identiteitsbewijs) niet. Je Covid Safe Ticket is geldig als je voldoet aan één van de volgende voorwaarden:

  • 14 dagen na de eerste (J&J) of tweede prik (overige vaccins).
  • Na herstel van Covid 19. Dit wil zeggen 11 dagen na een negatieve PCR, tot 180 dagen na besmetting. 
  • Een negatieve PCR-test: Dag van afname + 48 uur (bv. donderdag om 10 uur getest is een groen scherm tot en met zaterdag middernacht).
  • Een negatieve RAT-test (antigeentest):  Dag van afname + 24 uur (bv. donderdag om 10 uur getest is een groen scherm tot en met vrijdag middernacht). De test moet zijn afgenomen en geregistreerd door medisch personeel.
  •  Kinderen < 12 jaar krijgen altijd toegang. 11 jaar geen CST, 12 jaar wel CST.

Een zelftest is onder geen enkele omstandigheid een geldig bewijs.

Meer info over de Covid-maatregelen via https://bit.ly/3z4K7wD