Goldband

Goldband wist als één van de weinige acts door te breken in tijden van pandemie. Op héél korte tijd heeft de band een ijzersterke live-reputatie kunnen opbouwen. Wie hen afgelopen zomer op Werchter Parklife aan het werk zag, zal dat zonder enige twijfel beamen. 

Na het uitbrengen van een tweede EP, dat potten brak met hitsingle “Alles Kapot”, kwam in augustus hun langverwachte officiële debuutalbum uit. Betaalbare Romantiek is een genre-overstijgende plaat die je meeneemt van rave naar romantiek en weer terug. In 14 nummers, waaronder o.a. de hit “Noodgeval”, borduurt Goldband voort op hun bekende elektronische pop sound met onderwerpen als het nachtleven en de liefde. Tegelijkertijd schuwt de Haagse band de grotere vragen van het leven niet, en verkent het thema’s als de dood, ouderschap, depressie en de huidige staat van de wereld. Op geheel eigenzinnige en relativerende wijze.

Dit concert is een coproductie van Live Nation en Democrazy.

Goldband(NL)

Goldband brak potten met hitsingles als “Alles Kapot”. Het langverwachte officiële debuutalbum ‘Betaalbare Romantiek’ is een genre-overstijgende plaat die je meeneemt van rave naar romantiek.

Lees meer

Videos

Goldband
di 12.04.22
Uitverkocht
Deuren
19:30
Voorverkoop
€ 21
Avondkassa
€ 25

Als gevolg van de maatregelen die zijn genomen in het kader van de huidige gezondheidscrisis, wordt het concert van Goldband in De Vooruit in Gent opnieuw verplaatst naar dinsdag 12 april 2022. Tickethouders worden hierover persoonlijk via mail gecontacteerd.

Wegens de verstrengde maatregelen is het dragen van een mondmasker verplicht tijdens dit concert. Vergeet naast je mondmasker zeker je Covid Safe Ticket en ID (of een ander identiteitsbewijs) niet. Je Covid Safe Ticket is geldig als je voldoet aan één van de volgende voorwaarden:

  • 14 dagen na de eerste (J&J) of tweede prik (overige vaccins).
  • Na herstel van Covid 19. Dit wil zeggen 11 dagen na een negatieve PCR, tot 180 dagen na besmetting. 
  • Een negatieve PCR-test: Dag van afname + 48 uur (bv. donderdag om 10 uur getest is een groen scherm tot en met zaterdag middernacht).
  • Een negatieve RAT-test (antigeentest):  Dag van afname + 24 uur (bv. donderdag om 10 uur getest is een groen scherm tot en met vrijdag middernacht). De test moet zijn afgenomen en geregistreerd door medisch personeel.
  •  Kinderen < 12 jaar krijgen altijd toegang. 11 jaar geen CST, 12 jaar wel CST.

Een zelftest is onder geen enkele omstandigheid een geldig bewijs.

Meer info over de Covid-maatregelen via https://bit.ly/3z4K7wD