Goldband

Goldband wist als één van de weinige acts door te breken in tijden van pandemie. Op héél korte tijd heeft de band een ijzersterke live-reputatie kunnen opbouwen. Wie hen afgelopen zomer op Werchter Parklife aan het werk zag, zal dat zonder enige twijfel beamen. 

Na het uitbrengen van een tweede EP, dat potten brak met hitsingle “Alles Kapot”, kwam in augustus hun langverwachte officiële debuutalbum uit. Betaalbare Romantiek is een genre-overstijgende plaat die je meeneemt van rave naar romantiek en weer terug. In 14 nummers, waaronder o.a. de hit “Noodgeval”, borduurt Goldband voort op hun bekende elektronische pop sound met onderwerpen als het nachtleven en de liefde. Tegelijkertijd schuwt de Haagse band de grotere vragen van het leven niet, en verkent het thema’s als de dood, ouderschap, depressie en de huidige staat van de wereld. Op geheel eigenzinnige en relativerende wijze.

Dit concert is een coproductie van Live Nation en Democrazy.

Goldband(NL)

Goldband brak potten met hitsingles als “Alles Kapot”. Het langverwachte officiële debuutalbum ‘Betaalbare Romantiek’ is een genre-overstijgende plaat die je meeneemt van rave naar romantiek.

Lees meer

Videos

Goldband
Uitverkocht
Deuren
19:30
Voorverkoop
€ 21
Avondkassa
€ 25

Tickets voor dat concert zijn beschikbaar vanaf vrijdag 1 oktober om 11u.