Henry Rollins

Henry Rollins is bekend van punkrockbands Black Flag en The Rollins Band, maar ook van spoken word, poëzie, columns, radioshows en acteerwerk. Zijn artistieke integriteit staat als een paal boven water, en hij geldt als een soort vaderfiguur voor veel alternatieve bands.  

Rollins keert dit jaar terug met zijn Good To See You 2022 tour. Hij kijkt terug naar de momenten in zijn leven tussen zijn vorige tournee en de COVID-periode. Het waren interessante tijden, om het zacht uit te drukken. Henry Rollins heeft daar ongetwijfeld sterke verhalen over te vertellen. 

Henry Rollins

In the '90s, Henry Rollins emerged as a post-punk renaissance man, without the self-conscious trappings that plagued such '80s artists as David Byrne. Since Black Flag's breakup in 1986, Rollins has...

Lees meer
  Henry Rollins
  Koop tickets
  Deuren
  19:30
  Voorverkoop
  € 23
  Avondkassa
  € 27

  We volgen de door de overheid opgelegde maatregelen rond Corona. Vergeet zeker je Covid Safe Ticket en ID (of een ander identiteitsbewijs) niet. Je Covid Safe Ticket is geldig als je voldoet aan één van de volgende voorwaarden:

  • 14 dagen na de eerste (J&J) of tweede prik (overige vaccins).
  • Na herstel van Covid 19. Dit wil zeggen 11 dagen na een negatieve PCR, tot 180 dagen na besmetting. 
  • Een negatieve PCR-test: Dag van afname + 48 uur (bv. donderdag om 10 uur getest is een groen scherm tot en met zaterdag middernacht).
  • Een negatieve RAT-test (antigeentest):  Dag van afname + 24 uur (bv. donderdag om 10 uur getest is een groen scherm tot en met vrijdag middernacht). De test moet zijn afgenomen en geregistreerd door medisch personeel.
  •  Kinderen < 12 jaar krijgen altijd toegang. 11 jaar geen CST, 12 jaar wel CST.

  Een zelftest is onder geen enkele omstandigheid een geldig bewijs.

  Meer info over de Covid-maatregelen via https://bit.ly/3z4K7wD