Hayden Thorpe

Een goed jaar na de split van het geweldige Wild Beasts begon frontman Hayden Thorpe aan een nieuwe fase met een eerste soloplaat, Diviner. The Line Of Best Fit bekroonde het album met de maximumscore, DIY-magazine selecteerde Hayden Thorpe voor een uitgebreide cover-feature. Zichzelf begeleidend op piano zingt Hayden met zijn signature-falsetto ballades van pure schoonheid. 

De recente single “The Universe Is Always Right” maakt alvast duidelijk dat het ook wel goed komt met de nieuwe soloplaat, Moondust for My Diamond. Releasedatum: 15 oktober via Domino Records. Aftellen!

Hayden Thorpe
za 19.03.22
Koop tickets
Deuren
20:00
Voorverkoop
€ 14
Avondkassa
€ 17

We volgen de door de overheid opgelegde maatregelen rond Corona. Vergeet zeker je Covid Safe Ticket en ID (of een ander identiteitsbewijs) niet. Je Covid Safe Ticket is geldig als je voldoet aan één van de volgende voorwaarden:

  • 14 dagen na de eerste (J&J) of tweede prik (overige vaccins).
  • Na herstel van Covid 19. Dit wil zeggen 11 dagen na een negatieve PCR, tot 180 dagen na besmetting. 
  • Een negatieve PCR-test: Dag van afname + 48 uur (bv. donderdag om 10 uur getest is een groen scherm tot en met zaterdag middernacht).
  • Een negatieve RAT-test (antigeentest):  Dag van afname + 24 uur (bv. donderdag om 10 uur getest is een groen scherm tot en met vrijdag middernacht). De test moet zijn afgenomen en geregistreerd door medisch personeel.
  •  Kinderen < 12 jaar krijgen altijd toegang. 11 jaar geen CST, 12 jaar wel CST.

Een zelftest is onder geen enkele omstandigheid een geldig bewijs.

Meer info over de Covid-maatregelen via https://bit.ly/3z4K7wD