Hayden Thorpe

+ Aiden Ayers

Een goed jaar na de split van het geweldige Wild Beasts begon frontman Hayden Thorpe aan een nieuwe fase met een eerste soloplaat, Diviner. The Line Of Best Fit bekroonde het album met de maximumscore, DIY-magazine selecteerde Hayden Thorpe voor een uitgebreide cover-feature. Zichzelf begeleidend op piano zingt Hayden met zijn signature-falsetto ballades van pure schoonheid. 

Met de single “The Universe Is Always Right” kondigde Thorpe zijn nieuwe soloplaat Moondust for My Diamond aan. In tegenstelling tot zijn vorig soloalbum Deviner (2019) waar de piano als hoofdinstrument werd beschouwd, verschuift hij nu eerder naar het synthpop genre. Synths, elektronica en zachte gitaren zijn de hoofdspelers in het nieuwe album van Hayden Thorpe. 

Canadese muzikant en producer Aiden Ayers is support act.  Ayers is klassiek geschoold als violist en multi-instrumentalist. Hij produceert, componeert en mixt albums, filmmuziek opgenomen in een breed scala aan genres. Zijn evenwicht tussen artistieke gevoeligheid en technische skills maken hem een aanwinst voor elke productie. Ayers brengt begin november 2022 zijn nieuwste album Venus Copper Rose uit. 

Aiden Ayers(CA)

Aiden Ayers is een multi-instrumentalist. Hij balanceert zijn artistieke gevoeligheid met sublieme technische skills.

Lees meer

Hayden Thorpe(UK)

Een goed jaar na de split van het geweldige Wild Beasts begon frontman Hayden Thorpe aan een nieuwe fase met een eerste soloplaat, Diviner.

Lees meer
Hayden Thorpe+ Aiden Ayers
04.11.22
Deuren
20:00
Voorverkoop
€ 14
Avondkassa
€ 17

Dit concert is verplaatst naar van 19/03/2023 naar 04/11/2022. Gekochte tickets blijven geldig, ticketkopers worden per mail op de hoogte gebracht. 

Dit is een De Standaard Accu concert.