Mo' Blood V

Dead or alive, it’s chapter five! Mo' Juice en Abstrkt presenteren MO’ BLOOD V. Vier keer uitverkocht, vier keer legendarisch: dat vraagt om een vijfde hoofdstuk! Hét Gentse Halloweenfeestje is terug, en wel in het enige, echte ‘oord van verderf’. Drie zalen, één regel: niet verkleed = niet binnen. Dansen met de duivel, ploeteren in bloed, extravagantie en extase… ’t is Halloween, weetwel.

Spooktones (live) speelt exclusief voor Mo’ Blood horror-rock’n’roll en vintage Halloweenklassiekers, met leden van Fifty Foot Combo, The Whodads, en Crystal & Runnin’ Wild.

De Balzaal Der Verderf ontvangt brakke, bloedige beats met de platenruiters van de apocalyps:
Arno Lemmens alias de rat van ’t Stad, Mo Disko alias de jihad met een plaat, Thang & Tjon alias de tandem met scherpe tanden en Nico Juice alias de bloed blender.

Het Vagevuur is rock 'n roll, soul, garage en misschien iets van Tom Jones. Met: Jenz Von Trapp alias de graafste grafdelver,  No Sleep Richy alias de zombie zonder zorgen en Jonasty alias de asociale astronaut.

Mo' Blood V
30.10.21
Deuren
22:00
Voorverkoop
€ 6
Avondkassa
€ 9

We volgen de door de overheid opgelegde maatregelen rond Corona. • Vergeet zeker je ID (of een ander identiteitsbewijs) niet. Samen met één van de volgende documenten:

• het Covid Safe Ticket (met QR code)
• een negatieve PCR-test (met QR code), afgenomen maximum 48 uur voor aanvang van het concert 
• officieel erkend certificaat (met QR code) met bewijs van een recente eerdere besmetting met COVID-19 

Meer info over de Covid-maatregelen via https://bit.ly/3z4K7wD