Mo' Blood V

Dead or alive, it’s chapter five! Mo' Juice en Abstrkt presenteren MO’ BLOOD V. Vier keer uitverkocht, vier keer legendarisch: dat vraagt om een vijfde hoofdstuk! Hét Gentse Halloweenfeestje is terug, en wel in het enige, echte ‘oord van verderf’. Drie zalen, één regel: niet verkleed = niet binnen. Dansen met de duivel, ploeteren in bloed, extravagantie en extase… ’t is Halloween, weetwel.

In het Café (Het Hol Van Satan) speelt Spooktones (live). Exclusief voor Mo’ Blood, horror-rock’n’roll en vintage Halloweenklassiekers, met leden van Fifty Foot Combo, The Whodads, en Crystal & Runnin’ Wild.

Zaal 1 (de Balzaal Der Verderf) ontvangt brakke, bloedige beats met de platenruiters van de apocalyps:
Arno Lemmens alias de rat van ’t Stad, Mo Disko alias de jihad met een plaat, Thang & Tjon alias de tandem met scherpe tanden en Nico Juice alias de bloed blender.

In Zaal 2 (Het Vagevuur): rock 'n roll, soul, garage en misschien iets van Tom Jones. Met: Jenz Von Trapp alias de graafste grafdelver,  No Sleep Richy alias de zombie zonder zorgen en Jonasty alias de asociale astronaut.

Mo' Blood V
za 30.10.21
Koop tickets
Deuren
22:00
Voorverkoop
€ 6
Avondkassa
€ 9

We volgen de door de overheid opgelegde maatregelen rond Corona. • Vergeet zeker je ID (of een ander identiteitsbewijs) niet. Samen met één van de volgende documenten:

• het Covid Safe Ticket (met QR code)
• een negatieve PCR-test (met QR code), afgenomen maximum 48 uur voor aanvang van het concert 
• officieel erkend certificaat (met QR code) met bewijs van een recente eerdere besmetting met COVID-19 

Meer info over de Covid-maatregelen via https://bit.ly/3z4K7wD