Froukje

+ CHARLOT

Froukje profileert zich met eerste single 'Groter Dan Ik' meteen als de nieuwe belofte van de Nederlandse alternatieve pop.  In 2020 bevestigde ze met haar tweede hit ‘Ik Wil Dansen’. Beide singles zijn in korte tijd goed voor tonnen views, miljoenen streams en gaan viraal op TikTok.  Met de release van haar EP in 2021 bezegelt ze haar definitieve doorbraak. 

Haar eerste Nederlandse tournee verkocht volledig uit. Op ESNS 2021 ontvangt Froukje de Kickstart Award voor nieuw talent en wordt ze door 3voor12 bestempeld als de beste act van het festival.  Volgende zomer speelt Froukje op vele festivals waaronder Rock Werchter, Pukkelpop en Lowlands. Het belooft al met al een zinderende muzikale toekomst voor Froukje, die zich voortbeweegt met een aura van authenticiteit en inhoudelijke urgentie dat in een woelig tijdperk even verfrissend als broodnodig aandoet. 

CHARLOT(NL)

CHARLOT brengt warme muziek met een dromerige stem. Debuutalbum Darker Than The Moon werd geproduceerd in samenwerking met Jacob van de Water. Voor fans van Regina Spektor en Eefje de Visser.

Lees meer

Froukje(NL)

Froukje is nog maar 18 jaar als ze zich begin 2020 met haar single ‘Groter dan Ik’ in een klap profileert als een van de nieuwe beloften van de Nederlandse alternatieve pop.

Lees meer

Videos

Froukje+ CHARLOT
Uitverkocht
Deuren
19:30
Voorverkoop
€ 16
Avondkassa
€ 19