Emma Ruth Rundle *uitgesteld*

Dit concert wordt uitgesteld wegens corona. De nieuwe datum wordt bekend gemaakt zodra er meer duidelijkheid is.

Emma Ruth Rundle
draait al een hele tijd mee. Als zangeres en gitarist bij de post-rock/psych-metal posse Marriages, als lid van de Isis-gerelateerde post-rockers Red Sparowes én als frontvrouw van het atmospherische psych-folk/slowcore collectief Nocturnes. Alsof dat alles nog niet genoeg is breekt de veelzijdige singer-songwriter, gitarist, en visueel artieste ook al enkele jaren potten als alom gerespecteerde solo-artieste. 

Haar muziek laat zich moeilijk samenvatten. Als we dan toch een poging mogen wagen: prachtige poëtische nummers, verpakt in slepende soundscapes die zich ergens tussen gothic-folk, post-rock, shoegaze en ambient situeren. Ze balanceert voortdurend op de grens tussen minimalisme en zware geluiden en emoties. Ze toerde met zielsverwanten als Mono, Deafheaven, Wovenhand en Russian Circles.  Bracht vorig jaar de uitstekende plaat May Our Chambers Be Full uit op het al even geweldige Sacred Bones Records. En deed ons met de nieuwe single 'Blooms Of Oblivion' hunkeren naar haar nieuwe, te verschijnen album.

Emma Ruth Rundle *uitgesteld*
Uitverkocht
Deuren
19:00
Voorverkoop
€ 21
Avondkassa
€ 24

We volgen de door de overheid opgelegde maatregelen rond Corona. Vergeet zeker je Covid Safe Ticket en ID (of een ander identiteitsbewijs) niet. Je Covid Safe Ticket is geldig als je voldoet aan één van de volgende voorwaarden:

  • 14 dagen na de eerste (J&J) of tweede prik (overige vaccins).
  • Na herstel van Covid 19. Dit wil zeggen 11 dagen na een negatieve PCR, tot 180 dagen na besmetting. 
  • Een negatieve PCR-test: Dag van afname + 48 uur (bv. donderdag om 10 uur getest is een groen scherm tot en met zaterdag middernacht).
  • Een negatieve RAT-test (antigeentest):  Dag van afname + 24 uur (bv. donderdag om 10 uur getest is een groen scherm tot en met vrijdag middernacht). De test moet zijn afgenomen en geregistreerd door medisch personeel.
  •  Kinderen < 12 jaar krijgen altijd toegang. 11 jaar geen CST, 12 jaar wel CST.

Een zelftest is onder geen enkele omstandigheid een geldig bewijs.

Meer info over de Covid-maatregelen via https://bit.ly/3z4K7wD