Asa Moto

Asa Moto keerde afgelopen zomer terug naar Soulwax’ DEEWEE label om een ijzersterke EP ‘Martino’ uit te brengen. Genoemd naar de fameuze Gentse broodjeszaak, waar Gilles van Asa Moto nog heeft gewerkt als zoon van de eigenaars én waar hij Stephen en David van Soulwax leerde kennen

Eerste welgemikte single 'Cacao' bewijst nog maar eens het eclectische vermogen van het extreem dansbare popduo. Hun analoog meesterschap is onmiskenbaar en typerend voor hun sound. Geen toeval dat ze ook door o.a. de psychedelische Turkse band Altin Gün werden ingeschakeld om diens album Yol te producen. 

Live zagen we Asa Moto al op Paradise City, Lokerse Feesten en in de Ancienne Belgique. Ze maakte deel uit van Soulwax’s ‘From DEEWEE’ album tour én je kan ze geregeld spotten op de Brusselse Kiosk Radio. In 2022 is het eindelijk de beurt aan Gent. Afspraak in de Charlatan!

Videos

Asa Moto
vr 25.02.22
Koop tickets
Deuren
21:00
Voorverkoop
€ 13
Avondkassa
€ 16

We volgen de door de overheid opgelegde maatregelen rond Corona. Vergeet zeker je Covid Safe Ticket en ID (of een ander identiteitsbewijs) niet. Je Covid Safe Ticket is geldig als je voldoet aan één van de volgende voorwaarden:

  • 14 dagen na de eerste (J&J) of tweede prik (overige vaccins).
  • Na herstel van Covid 19. Dit wil zeggen 11 dagen na een negatieve PCR, tot 180 dagen na besmetting. 
  • Een negatieve PCR-test: Dag van afname + 48 uur (bv. donderdag om 10 uur getest is een groen scherm tot en met zaterdag middernacht).
  • Een negatieve RAT-test (antigeentest):  Dag van afname + 24 uur (bv. donderdag om 10 uur getest is een groen scherm tot en met vrijdag middernacht). De test moet zijn afgenomen en geregistreerd door medisch personeel.
  •  Kinderen < 12 jaar krijgen altijd toegang. 11 jaar geen CST, 12 jaar wel CST.

Een zelftest is onder geen enkele omstandigheid een geldig bewijs.

Meer info over de Covid-maatregelen via https://bit.ly/3z4K7wD