Neil Cowley

Sinds het heengaan van The Neil Cowley Trio sloeg Neil Cowley een nieuwe weg in, aangelegd met electronica, ambient en neo-klassieke producties. In 2018 maakte debuut-EP Spacebound Tapes al meteen duidelijk hoe dit zou klinken, mede dankzij een fijne keuze aan remixers: Rival Consoles, Throwing Snow, Christian Löffler and Vessels.

In 2019 werkte hij samen met Bel Lukas Boysen (Erased Tapes) aan de EP Grains & Motes. Gevonden vreten voor fans van Nils Frahm. Op zijn recente mix voor Clash (“a gripping selection that continually offers the unexpected”) hoor je nummers van Metro Area, The Mauskovic Dance Band, Nightmares On Wax, Khruangbin en Shinichiro Yokota.

Neil schreef ook mee aan het album Kingdoms In Colour van Maribou State en leverde een remix voor Holly Walker. In 2020 kondigde Neil zijn solodebuut aan, Hall of Mirrors, een heel persoonlijk werk over zijn relatie met zijn oude vriend, de piano. 

Neil Cowley
zo 27.03.22
Koop tickets
Deuren
19:30
Voorverkoop
€ 14
Avondkassa
€ 17

We volgen de door de overheid opgelegde maatregelen rond Corona. Vergeet zeker je Covid Safe Ticket en ID (of een ander identiteitsbewijs) niet. Je Covid Safe Ticket is geldig als je voldoet aan één van de volgende voorwaarden:

  • 14 dagen na de eerste (J&J) of tweede prik (overige vaccins).
  • Na herstel van Covid 19. Dit wil zeggen 11 dagen na een negatieve PCR, tot 180 dagen na besmetting. 
  • Een negatieve PCR-test: Dag van afname + 48 uur (bv. donderdag om 10 uur getest is een groen scherm tot en met zaterdag middernacht).
  • Een negatieve RAT-test (antigeentest):  Dag van afname + 24 uur (bv. donderdag om 10 uur getest is een groen scherm tot en met vrijdag middernacht). De test moet zijn afgenomen en geregistreerd door medisch personeel.
  •  Kinderen < 12 jaar krijgen altijd toegang. 11 jaar geen CST, 12 jaar wel CST.

Een zelftest is onder geen enkele omstandigheid een geldig bewijs.

Meer info over de Covid-maatregelen via https://bit.ly/3z4K7wD