The Bony King Of Nowhere plays 'Alas My Love'

Week van de Belgische Muziek

Alas My Love, het unaniem geprezen debuutalbum van The Bony King Of Nowhere, dat in 2009 enkel als CD in de rekken te vinden was, is nu eindelijk heruitgegeven op vinyl. Ook vandaag nog blijft het bevreemdende universum dat de toen 22-jarige Bram Vanparys samen schiep met producer Koen Gisen overeind. Daar waar in 2009 nog vaak werd verwezen naar een akoestische Radiohead, komen vandaag vooral namen naar boven zoals Andy Shauf en Big Thief en de sporadische rariteiten doen soms denken aan het huidige werk van Aldous Harding.

Om de deluxe heruitgave eer aan te doen vroeg Vanparys zijn toenmalige drummer Jan Dhaene een trio te vormen met vaste kompaan Jasper Hautekiet. De drie multi-instrumentalisten duiken voor een kleine reeks unieke concerten weer helemaal in de bijzondere wereld van Alas My Love en nemen je mee op een magische trip doorheen The Land Of The Bony King Of Nowhere.

The Bony King Of Nowhere(BE)

Het vijfde album van de Gentse singer-songwriter Bram Vanparys zet zijn unieke universum prachtig in de verf. 'Silent Days' klinkt experimenteler en donkerder dan zijn vorige werk.

Lees meer
The Bony King Of Nowhere plays 'Alas My Love'Week van de Belgische Muziek
Uitverkocht
Deuren
20:00
Voorverkoop
€ 17
Avondkassa
€ 20

OPGELET! Dit concert werd verplaatst naar 6 februari en gaat door in de Minard Schouwburg.