Tsar B

+ Adja

Hoewel Tsar B vooral bekend staat om haar futuristische, donkere R&B is ze sinds kinds af verknocht aan haar viool. Waar dit instrument veelvuldig (al dan niet vervormd) doorsijpelt in haar producties, neemt het in deze nieuwe show volledig de overhand. 

Zij aan zij met muzikant Trui Amerlinck (Rosa Butsi, Ivy Falls, Another String Quartet) op cello brengen ze een aantal nummers uit het Tsar B repertoire live in een andere jasje. Ballads als 'Unpaintable' maar even goed uitgeklede versies van 'Escalate' en 'Flesh & Bones' passeren de revue maar verwacht u ook aan herwerkingen van David Lang, Arvo Pärt en andere verrassingen. Garantie dat deze avond ook úw gevoelige snaar zal raken.

Support komt van ADJA, die met haar nummers vertelt over haar pad naar zelfontdekking. Muziek als kern, verweven in een taal die ons op verschillende niveaus aanspreekt. Soul, Jazz en R&B ontmoeten elkaar in een theatrale ceremonie van reflectie en hopelijk verbinding.

ADJA(BE)

ADJA is zonder twijfel één van de meest beloftevolle acts van 2022. Zangeres Adja Fassa brengt samen met gitarist Alexis Nootens eerlijke nummers waarin Soul, Jazz en R&B elkaar ontmoeten.

Lees meer

Tsar B(BE)

Tsar B verwierf internationale erkenning met haar "dark blue oriental R&B" op singles als 'Myth' en 'Escalate'. Met haar debuutalbum 'The Games I Played' mikt ze op de troon van haar held Beyoncé.

Lees meer

Videos

Tsar B+ Adja