Cobra The Impaler & Hippotraktor

Twee uppercuts voor de prijs van één, iemand?

Het vijfkoppige COBRA THE IMPALER telt leden van topbands als Megadeth, Horses on Fire, Hæster, Majestic Sun, BEAR, Hæster en Death Before Disco.  Zulke referenties, daar kan een mens mee thuis komen. In februari 2022 brengt de band zijn debuutalbum Colossal Gods uit, een gitaar-aangedreven plaat met stijlelementen uit groove, thrash en klassieke heavy metal. We horen een lading snedige gitaarleads en riffs in combinatie met met betoverende vocals, messcherpe screams en aanstekelijke refreinen.  

Fans van Baroness, Gojira, Meshuggah of The Ocean mogen zich al beginnen opwarmen voor HIPPOTRAKTOR, dat staat voor het beste wat hedendaagse progressieve en postmetal te bieden heeft.  Pakkende riffs, een onmiskenbare ritmische kracht en een intensiteit, larger than life. Reden genoeg voor Zware Metalen om het debuutalbum van de band, Meridian, te belonen met een ferme 8,5/10. Met nieuwe leden van Psychonaut (zanger/percussionist Stefan De Graef) en L'Itch (gitarist/zanger Sander Rom) staat HIPPOTRAKTOR ook live strakker dan ooit. Een gegarandeerde mokerslag.

Cobra The Impaler

Cobra The Impaler belichaamt een geest van voortdurende strijd en oppositie die verder gaat dan de explosieve kwaliteit van de muziek.

Lees meer

HIPPOTRAKTOR

HIPPOTRAKTOR creëert een uitdrukking van het sublieme - een grootsheid die alle mogelijkheden van berekening, meting of imitatie te boven gaat.

Lees meer
Cobra The Impaler & Hippotraktor
Koop tickets
Deuren
19:30
Voorverkoop
€ 15
Avondkassa
€ 18